Осъдиха 15-годишно момче на затвор

0
Присъдата от 8 години и половина е за убийството на 14-годишен съученик
Присъдата от 8 години и половина е за убийството на 14-годишен съученик

Присъдата от 8 години и половина е за убийството на 14-годишен съученик

15-годишен германски младеж беше осъден на осем години и половина затвор за убийството на свой 14-годишен съученик в училище в Долна Франкония. Окръжният съд на Вюрцбург установи, че тийнейджърът е убил италианското момче в Лор ам Майн през септември 2023 година. Максималната присъда за убийство в съд за непълнолетни е 10 години, съобщи "ASB Zeitung".

Съдебният състав за непълнолетни следваше мнението на прокуратурата и на гражданския ищец, които твърдяха, че убийството е извършено с пряк умисъл. Защитата настояваше за обвинение в непредумишлено убийство.

През септември миналата година 15-годишният германец застреля 14-годишното италианско момче с един изстрел от пистолет на територията на училището в град Лор ам Майн, северозападно от Вюрцбург. В началото на процеса той призна за фаталния изстрел, но твърдеше, че не е бил умишлен. В заключителната си реч обвиняемият се извини на близките на загиналото момче и изрази дълбокото си съжаление.

Родителите на починалото момче, които са граждански ищци в производството, дадоха да се разбере, че са особено заинтересовани от изясняване на мотива и получаване на извинение. Двете момчета са учили в една и съща гимназия в малкото градче в Шпесарт. Поради възрастта на обвиняемия, законът изискваше провеждането на съдебния процес при закрити врата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    do 1
    Затова и Германия е прокопсала от имигиранти, както Франция, Англия, Холандия, и други. Това е едно изключение, което потвърждава правилото, че системата работи против местните жители и невинните. - Видя ли какво става в Лондон ? Англичаните излязоха да протестират, понеже някакви мюсюлмани убили 3 момиченца И за тея които извършват престъплението няма наказание, за тея които са на улиците да протестират, докараха всичката полиция - https://www.youtube.com/watch?v=B0X4uPjcEsE England Burning: Enough Is Enough 🇬🇧 - https://www.youtube.com/watch?v=_WQ0J9OfPgc The Wondering Englishman Islamic March Shuts Down London: More Evidence of Two Tiered Policing?
  • 5
    1
    Ето
    Това е правосъдие!!! А,тук в България,такива изродчета на по 14,15,16,г......се водят непълнолетни и не ги съдят! Освобождават ги и те изнасилват,убиват,крадат и т.н.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари