Организаторите на церемонията по откриването на Олимпиадата получиха смъртни заплахи

0
Режисьорът Тома Жоли и диджеят Барбара Буч са сред заплашваните
Режисьорът Тома Жоли и диджеят Барбара Буч са сред заплашваните Снимка: АР, Ludovic Marin

Режисьорът Тома Жоли и диджеят Барбара Буч са сред заплашваните

Организаторите на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж подадоха сигнал към прокуратурата във връзка със смъртни заплахи, получени срещу тях. Това съобщи агенция АФП в неделя. Първоначално сигналът бе приет от полицията, която вече започна разследване.

Режисьорът на церемонията, Тома Жоли, също се свърза с властите поради заплахи, насочени към него. Жоли е водещата фигура зад грандиозното откриване, което се състоя на 26 юли и беляза началото на игрите, които ще продължат до 11 август.

Церемонията включваше елементи, възприети от някои като подигравка с "Тайната вечеря". Водеща роля в това представление играеше френският диджей Барбара Буч, известна още като Мари-Луиз Клиник. Тя е с еврейско-марокански корени и е известна със своите кампании за толерантност към хора с наднормено тегло.

Заплахите срещу екипа на церемонията и Барбара Буч са резултат от критики и тормоз, свързани с нейния външен вид и участието ѝ в шоуто.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    ...
    Забележете обяснението, "Церемонията включваше елементи, възприети от някои, като подигравка с "Тайната вечеря". Това не беше възприятие, а чистопородна гавра с християнството и тя не може да бъде "възприета" по никакъв друг начин. Проумейте, че психично болните джендъри и педерасти са обречени в битката им да бъдат възприемани, като нормални. Те ще си останат аномалия в човешката природа и никога няма да бъдат наричани нормални хора.
  • 4
    2
    Цитат
    "Париж - столицата на разврата..."
  • 14
    1
    икййу
    И е правилно, организаторите са поклонници на сатаната! Закриването пак ще е джендератлантическа пропаганда и гавра срещу християнството!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...