Оперираха жената, пострадала при катастрофата край Пейчиново

2
Жената е настанена в интензивното хирургично отделение на УМБАЛ "Канев" в Русе
Жената е настанена в интензивното хирургично отделение на УМБАЛ "Канев" в Русе Снимка: Dunavmost

Жената е настанена в интензивното хирургично отделение на УМБАЛ "Канев" в Русе

50-годишна жена е настанена в интензивното хирургично отделение на Университетската болница „Канев“ в град Русе, след като пострада в катастрофата край село Пейчиново по-рано днес. Информацията беше потвърдена от Стела Кръстева от отдел „Връзки с обществеността“ на лечебното заведение, предаде БТА.

Жената, която е била пътник в лекия автомобил, е с фрактури на ребра и засегнати вътрешни органи. Лекарите са я оперирали незабавно, предоставяйки всички необходими медицински грижи за стабилизиране на състоянието ѝ.

Инцидентът се случи на пътя Русе - Плевен, когато лек автомобил направи опит за обратен завой и беше блъснат от ТИР. За съжаление, 68-годишният шофьор на колата загина на място.

Причините и обстоятелствата, довели до пътното произшествие, все още се изясняват. Властите извършват разследване, за да установят точно какво е довело до фаталния сблъсък. Пробите за алкохол и наркотични вещества на 45-годишния водач на товарното превозно средство са показали отрицателни резултати, уточниха от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Глупаците нямат край
    сега жената ще се мъчи, заради простотията му.Добре , че е в "Канев", там са с голям опит в спешните състояния и морал .
  • 5
    1
    Ююююх
    Как ще прави обратен завой???? Бунак с бунак.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари