Омбудсманът на Русе посети ОУ „Олимпи Панов”

1
Валентин Димитров се срещна с децата от 4 клас
Валентин Димитров се срещна с децата от 4 клас Снимка: в. Бряг

Валентин Димитров се срещна с децата от 4 клас

Омбудсманът на Община Русе Валентин Димитров посети ОУ „Олимпи Панов” по покана на директорката Вергиния Грънчарова.

Омбудсманът се срещна и разговаря с децата от 4 клас на училището. Беседата се проведе като открит урок в часа по „Човек и общество”. За четвъртокласниците бе интересно да научат какво точно означава „омбудсман”, с какво се занимава, каква е нуждата от него и какви са правата на всеки гражданин на общината.

Учениците проявиха интерес към институцията и задаваха редица въпроси, на които общественият посредник Валентин Димитров отговори изчерпателно, давайки им полезна информация, свързана с правата на гражданите, пише БРЯГ. Омбудсманът даде нагледен пример, че директорът на училището е естественият омбудсман между учениците и учителите, който особено много впечатли децата.

Валентин Димитров използва случая да почерпи децата, като им благодари за вниманието и за въпросите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    daskal
    Ей това е класически хрантутник! Абсолютно безполезен търтей, когото издържаме - при това с добра заплата!
  • 6
    4
    Боже!
    Прибери си вересиите. При такъв кмет, такъв омбудсман се пада на този нещастен, нещастен град. И тази директорка...толкова ли се е впечатлила от качествата на Вальо Ду.ето, че занимава децата с неговите качества?!
  • 8
    3
    озадачен
    Корумпираният Вальо дупето защо не стои зад решетките,а ходи на свобода?
  • 7
    2
    Точен
    Боже опази няма оправия в таз мила наша родина
  • 11
    1
    Русенец
    Вие сериозно ли? Вальо Дупето посетил четвъртокласници в ОУ Олимпи Панов. И какво точно им е говорил? Може би им е разяснявал правомощията си да приема и разглежда жалби и сигнали за нарушения на права и свободи на гражданите - не само от страна на държавните и общинските органи и техните администрации, или от лицата, на които е възложено да предоставят обществени услуги, но и от частноправни субекти. И те, миличките, са го разбрали. ПП - напълно е възможно той самият да не може да асимилира горенаписаното.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари