Окръжен съд – Русе отдаде почит на полицаите

0

Окръжен съд – Русе поднесе поздравления по повод 145-та годишнина от създаването на МВР

Заместник председателят на Окръжен съд – Русе, Милен Петров, беше сред официалните гости по повод честването на 145-та годишнина от създаването на Министерство на вътрешните работи. Тържественото събитие се състоя на 5 юли, отбелязвайки основаването на МВР на същата дата през 1879 година с Указ № 1 на Княз Александър Батенберг.

Милен Петров поднесе венец и връчи поздравителен адрес до Директора на ОДМВР – Русе, с които от името на Окръжен съд беше изразено уважение и признателност към всички служители на полицията, посветили живота си в служба на обществото. Той пожела на полицаите здраве, сила и мотивация в изпълнението на техните задължения.

Тържествената церемония пред сградата на ОДМВР – Русе започна с представителен строй от униформени служители. Специален гост на събитието беше Негово Високопреосвещенство Русенският митрополит Наум, който отслужи водосвет за здраве и благополучие. След това различни официални лица, институции и гости поднесоха венци и цветя пред монумента "Признателност и слава“, отдавайки почит на всички служители на МВР, които са дали своя принос за безопасността и сигурността на гражданите.

Събитието беше белязано от тържественост и благодарност към работата на полицията, а Милен Петров изрази надежда, че традицията на чест и служба на обществото ще продължи и в бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    с две думи
    Направо комедиен сериал.
  • 5
    2
    Ха ха ха
    Не знам Милен дали е ходил в казарма, но става за милиционер! И с тоя GSM в джоба на панталоня ...... трагикомедията на един парашутист застанал до друг парашутист!
  • 0
    1
    конституция
    А властите трябвало да бъдат разделени.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари