Огромно дърво се прекърши в центъра на Русе

0
Инцидентът е станал в Градската градина
Инцидентът е станал в Градската градина Видео: Русе Медиа

Инцидентът е станал в Градската градина

Огромно дърво се е прекършило в центъра на Русе. Инцидентът е станал в Градската градина, в непосредствена близост до новия павилион за сувенири срещу Доходното здание. За късмет в този момент оттам не са минавали хора и няма пострадали, съобщава Русе Медиа.

Районът е бил отцепен от общината с ленти и предстои през днешния ден дървото да бъде отстранено. По-рано негово разклонение вече е било премахнато, както е видно от дънера.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    16
    Милена
    Милков и компания имат цел- Русе да остане пустиня без нито едно дърво!!! Това им е девиз.Изсъхнали дървета и некадърно подрязване за унищожението им.Да дойдат камилите.
  • 3
    15
    Аля
    За падналото дърво.Забелязахте ли как е подрязвано и окастрено? Нарушен бе. Баланса на самото дърво Некадърници
  • 4
    14
    Менчо
    Е па моето дърво е много надървено и не се кърши, здраво е и го харесват.
  • 10
    13
    Чичо
    При наличие на 2 "Паркстрой" предприятия частно и общинско и то под носа на общината за какво са ни? Да харчат пари без да извършват и превантивна дейност спрямо изгнили дирвета, а то това е точно такова няколко ствола излизат о т земята. Добре, че няма жертва, ама и и да има пука и на общината. Некъдърници мързрливи!
  • 11
    12
    русенка
    По улица Чипровци (преди няколко дни там падна едно изсъхнало дърво близо до м- н Пацони) има доста няколко изсъхнали дървета, които си чакат сами да си паднат. Дано не затиснат човек или превозно средство!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари