Огромен пожар във фабрика в Бурса

0
Спасителите предотвратиха разпространението към жилищните райони
Спасителите предотвратиха разпространението към жилищните райони Снимка: Twitter / X

Спасителите предотвратиха разпространението към жилищните райони

В квартал "Челеби Мехмед" в Бурса избухна значителен пожар, който обхвана фабрика и съоръжение за рециклиране на хартия. Според Анадолската агенция, властите успяха да спрат разпространението на пламъците към жилищните райони, като не са регистрирани загуби на човешки живот. Гъстият дим от пожара бе видим от различни части на града, привличайки вниманието на местните жители.

Частично овладяване на пожара

На мястото на инцидента бързо бяха насочени екипи на пожарната, Спешна помощ и полицията. Местните жители също се включиха активно в гасенето на огъня. Кметът на Йълдъръм, Октай Йълмаз, който също пристигна на мястото на събитието, информира медиите, че пожарът е започнал във фабрика и се е разпространил в склад, съдържащ влакна и гъби.

Реакция и мерки

Благодарение на бързата реакция на властите и сътрудничеството на местните жители, пожарът бе частично овладян. Въпреки сериозните щети, нанесени на фабриката и съоръжението за рециклиране, усилията на всички участници предотвратиха по-сериозни последствия и разпространението на огъня към жилищните райони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари