Ограничават движението по пътя Русе - Варна

0
Ограничение на движението по път I-2 Русе - Варна заради шампионат по колоездене
Ограничение на движението по път I-2 Русе - Варна заради шампионат по колоездене

Ограничение на движението по път I-2 Русе - Варна заради шампионат по колоездене

Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) съобщи, че днес и утре, 21 юни, от 14:30 часа до 19:00 часа, ще бъде въведено ограничение на движението по път I-2 Русе - Варна в участъка Шумен - Каспичан. Причината за временната промяна в трафика е провеждането на шампионат по колоездене.

Обходен маршрут и регулиране на трафика

За времето на ограничението, движението ще се осъществява по обходен маршрут, който преминава по път III-2006 през Мътница, Мадара и Каспичан, както и през квартал "Калугерица" и село Мадара. Трафикът ще бъде регулиран с пътни знаци и патрулни автомобили на Областната дирекция на МВР, които ще следят за спазването на временната организация на движението.

Важно за пътуващите

АПИ призовава всички шофьори да бъдат внимателни и да следват указанията на пътната сигнализация и патрулните автомобили. Временните промени в движението са необходими за безопасното провеждане на шампионата по колоездене и за гарантиране на сигурността както на участниците, така и на всички останали пътуващи по този маршрут.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Веселин
    Това не трябва да се случва,за мен е неприемливо,говоря по принцип! АПИ чрез продажбата на винетки отдава пътя под наем за определян период,и нищо не може да послужи за извършване,тогава когато наемателя е лишен от правото да ползва наетият обект(в случая РПМ) по начин който той смята за най добрият и изгоден за него!Няма никакво значение времевият период през който наемателя е лишен от права да ползва по начин който той реши наетият обект, дори и една секунда е !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари