Ограбиха мъж в квартал "Възраждане"

1
Двама нападатели са отмъкнали кожена чантичка от потърпевшия
Двама нападатели са отмъкнали кожена чантичка от потърпевшия

Двама нападатели са отмъкнали кожена чантичка от потърпевшия

Вечерта на 18 август, около 23:20 часа, на улица "Янтра" в Русе бе извършен грабеж. По информация от пресцентъра на МВР - Русе, потърпевшият мъж е подал сигнал във Второ районно управление, съобщавайки, че е бил нападнат от двама неизвестни за него мъже.

Нападателите са застигнали жертвата отзад и го повалили на земята, след което са му издърпали кожена чантичка. В нея се намирали мобилен телефон, зарядно устройство и пари на стойност около 150 лева в различни банкноти. След кражбата, двамата мъже са избягали в неизвестна посока.

Сигналът за инцидента е документиран в полицейското управление. Разследването вече е започнало, като по случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс.

Нанесената с деянието щета е в процес на уточняване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    123
    Дано добре са си направили сметките, защото има хиляди камери по улиците а членът за грабеж е бая брутален, ако ги барнат, престъпление против личноста се води. Не са толкова много хората, които са наясно, какво толкова означава това. Грабеж, ок, ама за поне няколко стотин хиляди евро, минимум. Дано ги барнат и да видите, какво ги очаква. Животът на два глупака приключва за 200-300 лева.
  • 3
    3
    kolovrat
    ножа плаща сметките
  • 15
    2
    нунчо
    Полицаите брадясали и татуирани бяха на протест в защита на Калинчо и хайдуците действат - ужас
  • 23
    1
    Тъй, тъй
    Свиквайте с циганските грабежи и убийства. Софийските полицаи в момента са заети да висят пред Народното събрание, бранейки си министърчето, а на русенските им е през хуя, че някой някого ограбил, пребил или изнасилил! Те толкова си могат, не искат да се напъват, пък и нали заплатката и стажът за пенсия си вървят! Важното е брадите и татуировките да изглеждат свирепи!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари