Огнище на нов вариант на COVID-19 в Гърция

0
Той е наречен FLiRT
Той е наречен FLiRT

Професор Магиоркинис потвърждава увеличение на случаи и хоспитализации

Огнище на новия вариант на Covid - FLiRT в Гърция.

Новият вариант на Covid - FLiRT вече се разпространява в Гърция, съобщи професорът по медицина, хигиена и епидемиология в Атинския университет Гикас Магиоркинис. В интервю за телевизия Skai, професор Магиоркинис потвърди, че вариантът е засечен в страната преди около две седмици и оттогава се наблюдава значително увеличение на случаите и хоспитализациите.

FLiRT се появи в Гърция преди около две седмици и вече виждаме рязко увеличение на случаите и хоспитализациите“, заяви професор Магиоркинис. Той подчерта, че този нов вариант не предизвиква тежки заболявания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    до 4
    Ама наистина ли? Твой приятел ли е или на мъжа ти? Верно работата е 'бах ма' му.
  • 4
    7
    Урсула фон дер Пфайзер
    Трябва да има все нови и нови щамове на КОВИД,как иначе ще ми вървят далаверите с Пфайзер от които награбих милиарди от европейските данъкоплатци ???
  • 3
    6
    Бизнесът с ваксините
    нещо замря.Няма печалби.Трябваше да пуснат нов щам с примамливо име Флирт.И да хукнат наивници да се ваксинират.
  • 5
    5
    23р23р
    Нека си има и ковид и кождрид ако ще. Каквото Бог е замислил като план, никой не може да го избегне, нито с ваксини, нито без. Аз няма да се ваксинирам и няма да позволя да ме плашат, другите да правят каквото си поискат. Ако Бог е решил да умра, ще умра и толкова, не ме е страх, в този материален свят на плътта управляван от дявола нямам какво да губя и какво да ми липсва.
  • -2
    4
    баф маа му
    кво ли прави оня с 217-те ваксинации, жив ли е, умрел ли е, щото поне 70 пъти до сега требеше да е опънал копитата?!?😁😁😁
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари