Горяща изтривалка пред апартамент вдигна пожарната на крак в Русе

0
Пожарникари гасиха пожари в сухи треви, отпадъци и се отзоваха на инциденти в региона
Пожарникари гасиха пожари в сухи треви, отпадъци и се отзоваха на инциденти в региона Снимка: Община Русе / Архив

Пожарникари гасиха пожари в сухи треви, отпадъци и се отзоваха на инциденти в региона

През изминалите три денонощия екипите на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Русе са реагирали на 11 сигнала и са осигурили едно дежурство по време на обществено събитие.

На 6 септември, в интервала между 15:07 и 15:50 часа, два екипа от Първа районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Русе са се отзовали на сигнал за дим в жилищен блок в квартал „Дружба 3“, блок МНО-6. След пристигането си на място, пожарникарите са установили, че пред един от апартаментите гори изтривалка. По време на инцидента, собствениците на жилището не са се намирали в града. Предварителната версия за причината на пожара е небрежност при пушене.

Огнеборците са се справяли основно с пожари без нанесени материални щети, като са гасили осем пожара в сухи треви и отпадъци. Те са се случили на различни адреси: в село Кацелово, град Сеново, булевард „България“ в Русе, село Ботров, булевард „Христо Ботев“ в Русе, село Пиргово, град Две могили и село Борисово.

На 7 септември, в периода от 00:42 до 03:00 часа, служители от сектор „Специализирани оперативни дейности“ – Русе са оказали помощ след пътен инцидент на кръстовището на булевард „Христо Ботев“ и булевард „Никола Бозвели“ в Русе. При този инцидент автомобил се е ударил в стълб, като шофьорът е загинал на място.

Същия ден, в 16:08 часа, два екипа от Първа районна служба са се отзовали на сигнал за горяща къща на улица „Мальовица“ в Русе. След извършена проверка и обход на района е установено, че сигналът е бил фалшив.

На 8 септември екип от районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Бяла е осигурил противопожарна охрана по време на събитие, което се е провело в района на Моста на Колю Фичето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Русенец
    Преди две-три седмици по улица Чипровци, близо до училището , падна високо изсъхнало дърво през деня и , слава Богу, не...
  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...