Огнеборци гасиха запалени отпадъци в Бяла

0
Пожарникари от Русе реагираха на три сигнала през изминалото денонощие
Пожарникари от Русе реагираха на три сигнала през изминалото денонощие

Пожарникари от Русе реагираха на три сигнала през изминалото денонощие

През изминалото денонощие служителите на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Русе са се отзовали на три различни сигнала, свързани със съдействие и обезопасяване на общественото пространство. Операциите са били извършени в различни части на града и областта, като са включвали както оказване на помощ на медицински екип, така и гасене на запалени отпадъци и обезопасяване на прекършено дърво в центъра на Русе.

Съдействие на Спешна помощ

Първият сигнал, на който е реагирано, е бил получен в 17:35 часа. Екип на сектор "Специализирани сили за овладяване и даване на помощ" - Русе е бил изпратен да съдейства на Центъра за спешна медицинска помощ - Русе. Те са оказали помощ при пренасянето на пациент от социално заведение, което показва съвместната работа между различните служби за осигуряване на бърза и ефективна помощ на гражданите.

Гасене на запалени отпадъци в град Бяла

По-късно, между 19:30 и 19:45 часа, пожарникарите от Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" – Бяла са били ангажирани с гасенето на запалени отпадъци на адрес в град Бяла. Въпреки че инцидентът не е довел до значителни щети или пострадали, реакцията на пожарникарите е била навременна, за да се предотврати разрастване на пожара и възникване на по-сериозна ситуация.

Паднала липа в центъра на Русе

Най-значимият инцидент от денонощието е станал около 22:30 часа, когато е получено съобщение за паднало дърво на площад „Свобода“ в центъра на Русе. Дежурният инспектор на РДПБЗН е посетил мястото, където е установено, че става въпрос за паднала голяма липа. Районът е бил незабавно обезопасен чрез поставяне на сигнална лента, за да се предотврати достъпът на граждани до опасната зона. Сигналът е предаден на общината, която ще се погрижи за отстраняването на дървото и възстановяването на нормалното състояние на площада.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...