Обвиненият за фалшиви кремации се разплака в съда

0
25-годишният мъж бе докаран с белезници в съдебната зала
25-годишният мъж бе докаран с белезници в съдебната зала Снимка: TrafficNews

Роднини на починалите са разпознали тленните им останки по снимки

Драматични сцени се разиграха в съдебната зала, когато 25-годишният Николай Амбарев, управител на траурна агенция "Вечна памет" в Пловдив, бе изправен пред съда по обвинения за измама с кремации. Делото разкри скандални подробности за предполагаемите действия на младия предприемач.

Хронология на събитията

Според свидетелски показания, Амбарев е прибирал пари за кремации, които реално не е извършвал. Вместо това, той е съхранявал телата на починалите в хладилни камери за период от поне два месеца, докато на близките са били предавани урни с неизвестно съдържание.

Обвиненията

Районната прокуратура в момента разглежда два конкретни случая на предполагаеми фалшиви кремации - на мъж и на жена. Прокурорът по делото подчерта тежестта на обвиненията:

"Става въпрос за аморално и отвратително отношение към починалите. Той е имал отношения с лични лекари, с хосписи. Оставянето му на свобода би могло да попречи на разследването", заяви представителят на обвинението, предаде "Марица".

Реакцията на обвиняемия

Николай Амбарев, доведен в съда с белезници, демонстрира видимо емоционално състояние, разплаквайки се в началото на заседанието. Това поведение контрастира с обвиненията за хладнокръвните му действия като управител на една от най-печелившите траурни агенции в града.

Доказателства

Прокуратурата твърди, че престъплението е доказано. Близки на починалите са разпознали телата по предоставени им снимки, потвърждавайки, че това са същите хора, чиито "кремирани останки" уж са получили в урни.

Съдебно решение

Съдия Методи Антонов предстои да вземе решение относно задържането под стража на Николай Амбарев. Очаква се това решение да има значително влияние върху по-нататъшния ход на разследването и евентуалното разкриване на допълнителни случаи на измама.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    То и Леефски е 45 годишен ама изглежда като 80 годишен прехранен шопар! То и банкянската Тиква е така де!
  • 2
    2
    Въпрос
    Този шкембелия е 25 годишен?
  • 6
    1
    Няма значение
    Дано да реве в затвора.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари