Общинският съвет в Иваново е взел близо 1000 неоспорени в съда решения

2

Георги Миланов бе удостоен с грамота от областния управител

952 решения са приети от Общинския съвет в Иваново за последните 5 години и половина, като нито едно от тях не е оспорвано от някои от областните управители на Русе пред Административния съд.

Това стана ясно от проведена среща между областния управител на Русе, Драгомир Драганов, и заместника му Георги Георгиев с кмета на Иваново, Георги Миланов. На срещата присъства и главният секретар на Областната администрация, Ирена Тодорова.

Драганов изрази задоволство от високото ниво на комуникация между Областната администрация и Общинския съвет на Иваново, като подчерта важността на предварителните обсъждания на спорните въпроси. Той определи това като добър пример за административна отговорност, който позволява важните решения за обществеността да бъдат приети в подходящ период, без да се изчакват решения на Административния съд.

Кметът Георги Миланов, който вече е в четвърти мандат, също получи подкрепа от областната администрация за инициативата си за възстановяване на директната експресна жп връзка между Русе и София, по-известна като „Синият Дунав“. Това е част от усилията на Миланов и неговия екип да подобрят транспортната инфраструктура и удобството на гражданите.

На местните избори Миланов постигна категорична победа още на първия тур, получавайки над 71% от гласовете. Това го прави един от най-успешните кметове в страната. В същото време ГЕРБ има мнозинство в Общинския съвет с осем от общо тринадесет места, като останалите места са разпределени между БСП за България и ДПС.

Областният управител Драгомир Драганов поздрави ръководството на Общинския съвет в лицето на неговия председател Мариян Драшков за стабилното мнозинство и добрата работа. Той подчерта, че познава лично всички съветници и има доверие в техните способности да подкрепят и защитават предложените и гласувани решения.

За заслугите си към развитието на общината и доброто сътрудничество с държавната администрация, Георги Миланов бе удостоен с грамота от областния управител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Лапач
    Ще умра от смях циркаджиите са във вихъра си
  • 9
    2
    Митев
    Всеки ден,колкото и да не ми се иска,Обласният у-л на Русе лицето на герб,е на портрет с негови сподвижници,раздавайки им писмени и други награди.Това е своеобразен начин на кампания,необходима за парламентарните избори през м.октомври т.г.
  • 7
    1
    Чи къ инъче
    Гошето бие, като спориш! Пък и изборния успех го знаят всички от де е - от многобройните новозаселени индианци. Тъмнокожо мнозинство за сделщи в тъмното.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари