Общинският инспекторат по охрана търси нови служители

2

Новите позиции са в секторите „Видеонаблюдение“ и „Платено паркиране и репатриране“

Община Русе обяви, че специализираното звено „Инспекторат, охрана, обществен ред и сигурност” (СЗ „ИООРС”) търси да назначи нови служители за своите екипи. Свободните позиции са в сектор „Видеонаблюдение“ и сектор „Платено паркиране и репатриране“.

Изисквания към кандидатите за сектор „Видеонаблюдение“

Кандидатите за позиции в сектор „Видеонаблюдение“ трябва да отговарят на следните изисквания:

  • Да са в активна работоспособна възраст
  • Да притежават минимум средно образование
  • Да имат добри комуникативни умения
  • Да бъдат готови да работят в екип

От тях се очаква също да имат познания по общинските наредби, свързани с контрола и опазването на обществения ред, както и Правилника за прилагане на Закона за движението по пътищата.

Изисквания към кандидатите за сектор „Платено паркиране и репатриране“

В сектор „Платено паркиране и репатриране“ се търсят служители - водачи (оператори) на открита платформа с повдигащо устройство. Те трябва да отговарят на следните изисквания:

  • Да са в активна работоспособна възраст
  • Да притежават минимум средно образование
  • Да познават общинските наредби, свързани с контрола и опазването на обществения ред, както и Правилника за прилагане на Закона за движението по пътищата
  • Да имат свидетелство за управление на МПС, категория С
  • Да имат професионална компетентност за превоз на товари
  • Да умеят да работят с фискални устройства, документи и парични средства
  • Да притежават удостоверение за психологическа годност и свидетелство за правоспособност за работа с кранове стрелови тип

Община Русе се ангажира да подпомогне кандидатите, които не притежават свидетелство за правоспособност за работа с кранове стрелови тип, за придобиването му.

Подаване на заявления и автобиографии

Кандидатите могат да подават своите заявления и автобиографии до 20 август на имейл: [email protected] или на място в деловодството на звеното, което се намира на булевард „Скобелев“ 45, етаж 3 (сградата на СБА).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Не си заслужава
    Изискват да се отиде на място и да им се занесе CV и даже не се обаждат да ти върнат отговор. После отново търсят служители вместо да се обадят да попитат дали някой от кандидатствалите още проявява желание.
  • 6
    6
    Кандидат
    Подадохме по е-поща писмо със CV, но не получихме обратен отговор дали са получили писмото и дали могат да "отворят" приложеният документ. Малко по-сериозно, 21 век сме - информацията и към двете посоки ( кандидатстващ/работодател) е важна!!!
  • 8
    5
    Румен черничкия
    Лошо. Няма идиоти вече за репатрака, а? Щото малко се случва да ги понабият, а на един даже му подпалиха и колата пред блока му. Бе, за 3500 лева НЕТО се хващам! Застраховка на зъбите ми и имуществото ми от вас.
  • 4
    4
    Парички
    Парички на месец ?
  • 12
    3
    До 2:
    До 2: Съдът разпореди, че събраните нови такси от новите данъци са незаконни, но не е ясно какво следва след това. Защо община Русе незаконно е надвзела с 100 % повече пари от гражданите си. Щом сме заплатити 100 % по-високи данъци - би трябвало да сме платили данъка и за 2025 година, но община Русе няма да позволи това.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари