Общината събира мнения на русенци за възстановяване на дунавския бряг

14
Целта на допитването е да подпомогне процеса на анализ на мненията
Целта на допитването е да подпомогне процеса на анализ на мненията

Целта на допитването е да подпомогне процеса на анализ на мненията

Община Русе стартира анкета сред гражданите като част от проекта „Устойчиво на климата възстановяване на дунавския бряг, притоците и крайречните зони, с фокус върху естественото задържане на вода” (RESORIVER - DRP0200419), финансиран от Програма "Дунавски регион" 2021-2027.

Целта на допитването е да подпомогне процеса на анализ на мненията на заинтересованите страни и да повиши осведомеността относно климатичните предизвикателства. Така ще бъдат определени най-необходимите мерки за възстановяване на речните и влажните екосистеми, както и за ефективна адаптация към изменението на климата. Чрез допитването на по-късен етап ще бъде предоставена информация, свързана с подобряване на уменията за адаптиране на гражданите, обитаващи дунавското крайбрежие.

Община Русе призовава гражданите да споделят своето мнение и идеи чрез попълване на формуляра, достъпен на следния линк: https://forms.gle/M4ESumbV5uFHpG2L7.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    Dani
    Все още има зелен терен да се засадят дървета, поне за идващите поколения да има сянка!! Дунав е такъв благодат за града,но жителите нямат достъп до брега!!! Има ли живи хора, които да помнят, че на хижа Приста е имало плаж с душове, заведение наречено Рибарска колиба,,(което е било уютно и приятно, предлагайки рибни специалитети!!!Амчи лошо било бе преди!;
  • 3
    11
    АЗ
    Как се оправя ИСТОРИЯ??? Дигата от дялан камък не просто бе разрушена( нещо което дори и комунистите не са пипнали) КАМЪКЪТ бе натрошен и .. край
  • 5
    10
    Русчуклия
    Русе бе най-зеленият град в България. Вечно в съревнование с Плевен. Унищожихте всичко, бетонирахте кея. Сега събирате мнения как да се оправи сакатлъка!?
  • 22
    9
    Сашо
    Трябва да си мазохист, че да се разхождаш през лятото на Кея! Лунен пейзаж и жестока жега. Посадете дръвчета и ги поливайте! Има вода, но грижи няма ! Хайде, всички общинари начело с кмета на разходка по Кея !
  • 16
    8
    10 стинки
    Славейчето сладко пей. В Дунава бетон се лей.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари