Община Русе търси експерти за укрепване на общинския капацитет

1
Община Русе търси експерти за работа по проект за укрепване на общинския капацитет
Община Русе търси експерти за работа по проект за укрепване на общинския капацитет Снимка: Dunavmost / Архив

Община Русе обяви отворени позиции за двама експерти

Община Русе обяви днес отворени позиции за двама експерти, които ще играят ключова роля в изпълнението на проекта „Укрепване на общинския капацитет“. Проектът, финансиран от Европейския съюз, е насочен към подобряване на капацитета на общината за предоставяне на социални услуги, лична помощ и подкрепа на хора с увреждания.

Експерт „Правно обслужване“

Тази длъжност е предназначена за квалифициран юрист, който ще осигурява правни консултации и подкрепа за изпълнението на дейностите по проекта. Кандидатите трябва да имат висше образование по право и професионален опит в сферата.

Експерт „Информационно-разяснителни кампании“

Този експерт ще играе ключова роля в разработването и изпълнението на информационни кампании, насочени към повишаване на осведомеността за проекта и предоставяните услуги. Кандидатите трябва да имат минимум средно образование и професионален опит в сферата на комуникациите или обществените отношения е предимство.

Изнесени работни места

За да улесни достъпа до услугите, проектът ще създаде шест изнесени работни места в различни квартали на града. Персоналът, назначен на тези позиции, ще бъде отговорен за предоставянето на социални услуги, лична помощ и подкрепа на хора с увреждания.

Как да кандидатствате

Кандидатите могат да подадат документи за участие в конкурса лично или чрез пълномощник в Община Русе, ул. „Черно море“ № 2, етаж 1, стая 12, стая 13, всеки работен ден от 8.30 до 12.00 ч. и от 13.00 до 17.00 ч. Крайният срок за подаване на документи е 5 юли 2024 г.

Необходими документи:

  • Заявление за участие по образец;
  • Автобиография по образец;
  • Копие от дипломата за висше образование (за длъжността „Експерт „Правно обслужване“);
  • Лична карта.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Кой луд
    Ще дойде в тая община, още повече пък и с един селфи кмет. Той по снимки, някой друг да му я свърши, пък той пак няма да е разбрал, ни чул, ни видял, само леко обещал
  • 6
    4
    Дежа Вю
    Общинският капацитет, трябва да се "укрепи", като се започне от "главата". С капацитет, отговарящ на вманиачен във властта человек и възползвщ се от колежките си, поради дадената му власт,......миерси. Първо "Капацитетът" на общината да си обнови CV-то, в частта му на "Семейно положение".
  • 6
    3
    Някой за работа
    Изпоназначиха се на ръководните длъжности (6 зам.- кмета и пр.), сега дойде ред някой да свърши и работа някаква..
  • 15
    2
    Емил Мишката
    70 г. дърт пребоядисан в синьо комуняга е най големия експерт по глупост,алчност и простащина.Ако има какво да открадне -той е най -подходящия за всички длъжности.
  • 23
    1
    Sara
    Вместо да ги изгонят и ськратят тези паразити,те назначават още и още некомпетентни боклуци,които гледат умно и нищо е знаят и правят...Тъпи хора..
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари