Община Русе обновява паркинги и тротоари в "Здравец Изток"

0
Втори етап от проекта предвижда реконструкция на участък от улица "Рига"
Втори етап от проекта предвижда реконструкция на участък от улица "Рига" Снимка: Община Русе / Архив

Втори етап от проекта предвижда реконструкция на участък от улица "Рига"

Община Русе обяви инвестиционно предложение за подобряване на условията за паркиране в жилищен комплекс "Здравец Изток". Проектът е на етап обществено обсъждане и предвижда изграждане на нови паркоместа и рехабилитация на тротоарната настилка по улица "Рига".

Какво включва проектът?

Вторият етап от проекта обхваща участък от улица "Рига" с дължина около 70 метра, започващ от кръстовището с улица "Братислава" в посока изток. Предвижда се изграждане на нови паркоместа, рехабилитация на съществуващата тротоарна настилка и полагане на нова хоризонтална пътна маркировка. В рамките на проекта ще бъдат премахнати стари и поставени нови бордюри и пътни знаци.

Строително-монтажните дейности ще засегнат тротоара и зелените площи.

Как да изпратите вашите становища и мнения?

Заинтересованите лица и общественост могат да изпратят своите писмени становища и мнения до РИОСВ - Русе на адрес: град Русе 7000, булевард "Придунавски" №20, пощенска кутия 26, както и до отдел "Екология" при Община Русе на адрес: улица "Олимпи Панов" №6.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари