16 автомобила подлежат на премахване от улиците на Русе

3
Община Русе: Собствениците трябва да премахнат превозните средства
Община Русе: Собствениците трябва да премахнат превозните средства Снимка: Dunavmost / Архив

Община Русе: Собствениците трябва да премахнат превозните средства

Община Русе уведомява своите граждани, че във връзка с изпълнение на Наредба №15, раздел III „Управление на дейностите с излезли от употреба моторни превозни средства“, приета от Общинския съвет - Русе, и съгласно Заповед №РД-1740/14.06.2024 г. на кмета на общината, на 21 август е извършено маркиране на 16 моторни превозни средства, които са излезли от употреба. Предписанията са издадени от специално назначена комисия и са залепени на съответните автомобили.

Целта на тази инициатива е да се поддържа чистотата на обществените пространства, както и да се предотвратят евентуални екологични проблеми, причинени от изоставени и неизползвани автомобили. Управлението на излезли от употреба моторни превозни средства е важен аспект от опазването на околната среда и отговаря на ангажиментите на община Русе за осигуряване на по-добри условия на живот за своите граждани.

Съгласно действащото законодателство, собствениците на тези автомобили ще трябва да предприемат необходимите действия в срок, за да избегнат административни санкции и принудително премахване на превозните средства от територията на общината.

Пълен списък с моторните превозни средства, които подлежат на премахване:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    5
    ПЕДЯ ЧУВЕК НАГЪЛ КОЛЮ
    На колю наглото лайно кога ще махнете таралясника от паркинга на Механото???
  • 7
    4
    Ивайло Петров
    От доста време Русе е мръсна строителна площадка.Пък колите им пречели...
  • 16
    3
    бат Велю
    Не са 16 за премахване ,а десетократно по веч.Само пишат,а никой не си помръдва задника от Общината.
  • 13
    2
    Олее мале
    Целият град тъне в мръсотия, а сега неупотребяваните коли им пречат. Добре, че днес заваля малко дъждец та да затисне малко прахоляка, кой дишаме всеки ден. По-скоро да приключва тази мизерия!
  • 13
    1
    РУ сенец
    Кметът е маркиран, като тайно разведен и неотразил семейния си статус в неговите актуални към днешна дата Афтобиографии. Наскоро май се ожени да МАРКИРАМЕ, ама пак тайно. Поне Василена си смени фамилията ДА МАРКИРАМЕ. От Пънкова на Милфкова.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари