Община Бяла търси да назначи екскурзовод

0
Какви са изискванията към длъжността?
Какви са изискванията към длъжността? Снимка: Facebook / Община Бяла

Какви са изискванията към длъжността?

Община Бяла обявява открита позиция за длъжността „екскурзовод. Това е възможност за хора с интерес към историята и желание да предават знанията си на други.

Изисквания към кандидатите

За заемане на позицията „екскурзовод“ се изисква образование, което може да бъде средно или висше, като предимство имат кандидатите, завършили специалности в областта на туризма или историята. Освен това, бъдещите екскурзоводи трябва да притежават отлични комуникативни способности и силен интерес към историческите науки.

Основни задължения

Екскурзоводът към Община Бяла ще бъде натоварен с няколко ключови отговорности:

  • Посрещане и съпровождане на посетителите в музея.
  • Изнасяне на беседи пред туристически групи.
  • Представяне на историческата информация по завладяващ и интересен начин.

Защо да кандидатствате?

Работата като екскурзовод предлага уникалната възможност да се срещнете с разнообразни хора и да споделите страстта си към историята. Вие ще бъдете лицето на музея и ще играете важна роля в обогатяването на знанията на посетителите. Това е идеалната работа за хора, които обичат да комуникират и имат дарбата да разказват увлекателни истории.

Контакти

За допълнителна информация относно позицията и процедурата за кандидатстване, можете да се свържете на телефон 0883 363 017. посетителите.

В обявата на Община Бяла не е посочено за кой музей става въпрос, но най-вероятно се касае за новия музей "Беленски мост на Колю Фичето", чието грандиозно откриване ще бъде на 23 август.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари