Обраха вила в местността "Нови Халваджи"

1
Откраднатите вещи са на стойност около 1000 лева
Откраднатите вещи са на стойност около 1000 лева

Откраднатите вещи са на стойност около 1000 лева

Служители на Първо районно управление в Русе започнаха разследване по сигнал за кражба от вилен имот в местността „Нови Халваджи“ край Русе. Стопанинът на вилата е подал оплакване, че в периода от 10 до 13 юли е била извършена кражба от имота му, без да има следи от взломяване или увреждания.

Според информацията, предоставена от пресцентъра на МВР - Русе, от вилата липсват различни вещи, включително тонколони, усилвател и електрически машини, които стопанинът оценява на около 970 лева. Въпреки че не са установени следи от взлом, кражбата е довела до значителни загуби за собственика на имота.

Сигналът е документиран и по случая е започната работа в хода на образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 194, ал. 1, от Наказателния кодекс, съобщиха от пресцентъра на МВР - Русе. Според този член от Наказателния кодекс, който се отнася до кражби, предвиденото наказание е лишаване от свобода до осем години или глоба.

Тази кражба предизвика притеснение сред собствениците на вили в района, които настояват за по-засилени мерки за сигурност и патрулиране от страна на органите на реда. Местната общност се опасява, че подобни инциденти могат да зачестят, особено през летния сезон, когато много от вилите остават необитаеми за по-дълги периоди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Че кой да патрулира
    полицаите са със специален статут да подпират столовете на климатик и пред компютъра.Заплатата им е сигурна."Бог(й)о"помазани от Б.Борисов.Затова са му верни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари