Обраха къща в квартал Селеметя

0
Служители на Първо РУ в Русе разследват две кражби
Служители на Първо РУ в Русе разследват две кражби

Служители на Първо РУ в Русе разследват две кражби

В първия случай стопанин на къща в квартал Селеметя е сигнализирал, че за периода от лятото на миналата година до началото на този месец неизвестни лица са проникнали на втория етаж на неговия дом и са откраднали два телевизора и музикална уредба. Въпреки наличието на сигнално-охранителна техника, тя не е сработила по време на инцидента. Щетите се уточняват, а разследването продължава с образувана преписка по описа на Първо РУ.

Вторият случай е свързан с кражба на велосипед от подземен гараж на къща, намираща се на улица „Воеводова“ в Русе. Собственикът на велосипеда е съобщил в полицията, че превозното средство, оценено на около 750 лева, е било оставено незаключено в гаража. По този случай също е образувана преписка в Първо РУ, а разследването продължава.

Тези инциденти подчертават важността на повишено внимание и адекватна охрана на имотите, особено в летния сезон, когато много хора отсъстват от домовете си за по-дълъг период. Полицията апелира към гражданите да се уверяват, че техните охранителни системи са в изправност и да не оставят ценни вещи незаключени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Контейнер
    Там е лесна работата, да излезе да огледа другите къщи, да си познае вещите
  • 7
    2
    Мешерето
    Щом и в Селяметя почнаха да се крадат - не е добре.
  • 9
    1
    Реалист
    Тази новина за обира в селеметя е наистина сензация!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари