Обраха къща в квартал "Дружба"

0
Крадците проникнали през ПВЦ дограма и откраднали пари и спортни стоки
Крадците проникнали през ПВЦ дограма и откраднали пари и спортни стоки

Крадците проникнали през ПВЦ дограма и откраднали пари и спортни стоки

Неизвестни извършители са проникнали в частен дом в русенския квартал "Дружба", откъдето са откраднали пари и спортно облекло, съобщиха от МВР - Русе.

Сигналът за извършената кражба е подаден вчера в 16:00 часа в Първо районно управление на полицията в крайдунавския град. Според първоначалната информация, престъплението е извършено в периода между 3 и 7 октомври 2024 година.

Крадците са влезли в къщата, като са проникнали през прозорец с поливинилхлоридна (ПВЦ) дограма. От жилището са откраднати неуточнена сума пари, спортни екипи и маратонки. Точният размер на нанесените щети все още се уточнява.

Органите на реда са извършили оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по член 195 от Наказателния кодекс, който се отнася за квалифицирана кражба. Разследването продължава с цел установяване на извършителите и възстановяване на откраднатото имущество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    пънко
    Той е орган на реда, органа да ми яде, и се казва -всеки знай- по-ли-цай!
  • 1
    1
    Органите
    Ние сме заети да клечим в храстите с камерките, а не да ви пазим жилищата и живота! ХАХАХА
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари