Областните председатели на БСП подкрепят лявата коалиция

0
Ръководството на БСП се противопоставя на опитите за правна дестабилизация на партията
Ръководството на БСП се противопоставя на опитите за правна дестабилизация на партията Снимка: БСП

Ръководството на БСП се противопоставя на опитите за правна дестабилизация на партията

Областните председатели на БСП изразиха категорична подкрепа за новосформираната широка лява коалиция, подчертавайки нейната роля като гарант за социална справедливост и стабилността на държавността. Според тях, именно такава коалиция може да осигури защита на социалните интереси на българските граждани и да насочи страната по пътя на развитие.

Ръководителите на областните структури на партията се противопоставят решително на опитите за блокиране на дейността на БСП чрез правни маневри. Те напомнят, че в историята на БСП, единственият случай, когато партията е била под заплаха да не бъде регистрирана, е бил по време на управлението на Съюза на демократичните сили (СДС). Дори тогава основният политически противник не е предприел крайни действия.

Днес обаче, според изявлението, опитите за подкопаване на БСП идват от бивши другари, водени от лични амбиции. Председателите настояват за незабавно оттегляне на всички правни претенции и заявяват, че решенията на партията ще продължат да се ръководят от Националния съвет, а не от действията на малцина хора с лични интереси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Наблюдател
    Комедианти от първата снимка, за три години постигнахте "огромен успех", успяхте да съсипете граденото с много труд, усърдие...
  • Ихууу
    Бесарабския хуйсмук мухахахахаа се прави на българин ама е долен цигански гейтак и куросмук като Путин!
  • Българин
    Всички истински българи казваме кур за Говнояд Путин и неговите слуги от Палестина, да им еба путката майна! Слава на народа...
  • Мухахахахаха
    Бесарабският хуйолап мартинчо пак се прави на българин с коментар 2 а всъщност е циганин куролап мухахахахаа
  • Българин
    Всички истински Българи казваме КУР за ИЗСраел - слава на народа на Ливан и смърт за слугите на ционизма!