Ново осветление подобрява безопасността между Русе и Варна

0
Приключи подмяната на осветителните съоръжения на възлово кръстовище по главния път
Приключи подмяната на осветителните съоръжения на възлово кръстовище по главния път Снимка: АПИ

Приключи подмяната на осветителните съоръжения на възлово кръстовище по главния път

Движението по важния път Русе - Варна вече се осъществява нормално след успешното приключване на ремонтните дейности по подмяната на осветлението на кръговото кръстовище при километър 112. Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) информира за завършването на планираните работи, които целят повишаване на безопасността и комфорта при пътуване.

Предсрочно изпълнение на ремонтните дейности

Първоначално от АПИ бяха обявили, че ремонтните дейности ще продължат до 17:30 часа, като призоваха шофьорите да проявяват повишено внимание при преминаване през участъка. Приятната изненада дойде с по-ранното приключване на работата по подмяната на осветлението, което позволи нормализиране на трафика преди предвидения срок.

Значение на подобренията

Обновяването на осветлението на кръговото кръстовище е важна стъпка за подобряване на пътната инфраструктура. Доброто осветление през нощта и при лоши метеорологични условия е ключов фактор за намаляване на риска от пътни инциденти и осигуряване на по-добра видимост за всички участници в движението.

Въпреки приключването на ремонтните дейности, АПИ напомня на водачите да продължат да шофират внимателно и да спазват правилата за движение, за да се гарантира безопасността на всички пътуващи по трасето Русе - Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари