Новият план на СЗО: 135 милиона долара за овладяване на маймунската шарка

0
Искам да бъда ясен: този нов взрив на маймунска шарка може да бъде овладян и спрян, заяви Тедрос Аданом Гебрейесус
Искам да бъда ясен: този нов взрив на маймунска шарка може да бъде овладян и спрян, заяви Тедрос Аданом Гебрейесус Снимка: БТА

Искам да бъда ясен: този нов взрив на маймунска шарка може да бъде овладян и спрян, заяви Тедрос Аданом Гебрейесус

Генералният директор на Световната здравна организация (СЗО), Тедрос Аданом Гебрейесус, отправи призив за глобална координирана реакция срещу новия взрив на маймунска шарка. Той подчерта, че за справяне със ситуацията ще са необходими минимум 135 милиона долара в следващите шест месеца, според информация на Ройтерс.

„Искам да бъда ясен: този нов взрив на маймунска шарка може да бъде овладян и спрян“, заяви Гебрейесус в своя реч пред държавите членки на СЗО, която по-късно беше публикувана на платформата "Екс".

Гебрейесус допълни, че успешното справяне с тази комплексна ситуация изисква „всеобхватна и координирана международна реакция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    9
    мани, мани
    освен дофтур бил и с еректилна дисфункция! Долната жила се свила, горната се удължила 😁😁😁
  • 2
    8
    До 6, хи, хи:
    Не в ДАШ-а, в РССМ-то съм учил, но УПК-то по медицина го изкарахме на майка ти с терлика! От там задобрях толкова в медицината и частност гинекологията! Ако те сърби мога и твоята хралупа да прегледам, искаш ли?
  • 5
    7
    Овцете си искат стригане!
    https://godlessera.com/article/ovtsete-si-iskat-strigane-/bg
  • -5
    6
    хи, хи,
    имали сме си тука дофтор имунолог от даша!😁😁😁
  • 6
    5
    До 3:
    Разбирам, че си един от изключително простите ковид-идиоти, които се набодоха с химически лайна във вените по няколко пъти ДОБРОЗОРНО, по ПРЕПОРЪКА на СЗО, заради СТАДНИЯ ви имунитет (такова нещо НЯМА!), и не очаквам за започнеш да МИСЛИШ със собствената си кратуна, проследявайки ПЪТЯ на ПАРИТЕ! Това с ковид-а и „ваксините“ си беше тест за интелигентност и 70% от СТАДОТО не го издържахте, защото сте ТЪПИ ОВЦЕ! И когато пукнеш от многото си инжектирани „ваксини“ (по препоръка на СЗО!) няма да е никаква загуба за разнообразието на човешкото ДНК, понеже такива гени като вашите са кофти, ненужни и вредни! Нищо лично, ама си го изпроси!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари