Новият британски посланик отправи силни послания на български език

1
Натаниъл Копси впечатли българската общественост с емоционално видеообръщение
Натаниъл Копси впечатли българската общественост с емоционално видеообръщение

Натаниъл Копси впечатли българската общественост с емоционално видеообръщение

Британският посланик Натаниъл Копси демонстрира отлично владеене на български език.

Новият посланик на Великобритания в България - Натаниъл Копси, впечатли българската общественост с емоционално видеообръщение на перфектен български език. В него дипломатът разкри своето възхищение към българската култура, литература и кулинарни традиции.

Задълбочен интерес към българската литература

В своето обръщение Копси сподели специален интерес към български автори: "Български писатели като Алеко Константинов, Здравка Евтимова и Георги Господинов оставиха дълбок отпечатък в съзнанието ми".

Приоритети в дипломатическата мисия

"Сигурност, просперитет и обновяване на отношенията ни с Европейския съюз са моите основни приоритети", заяви посланикът, добавяйки: България нашата политика е ясна: по-богата и по-сигурна Великобритания, работеща с по-богата и по-сигурна България, за да изградим по-богата и по-сигурна Европа".

Очакване на важна историческа годишнина

Британският дипломат изрази удовлетворение, че ще бъде в България през следващите четири години, включително по време на честванията на 150-годишнината от Освобождението на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари