Нови разписания на градския транспорт от днес в Русе

1
Повече курсове и удължен маршрут на линия №27
Повече курсове и удължен маршрут на линия №27 Снимка: Община Русе

Повече курсове и удължен маршрут на линия №27

От днес в Русе са въведени нови разписания на градските автобусни и тролейбусни линии, като основната цел е да се подобри свързаността между различните квартали на града и да се отговори на нуждите на гражданите. „Общински транспорт Русе“ увеличи броя на курсовете на ден с 14.5%, достигайки 804, което значително ще подобри качеството на транспортното обслужване.

Сред нововъведенията е удължаването на маршрута на автобусна линия №27, като от 12 август началната и крайната спирка ще бъде бл. 48 в квартал „Дружба 3“. Това е само част от цялостната стратегия на дружеството за оптимизация на транспортната мрежа в града.

Промените са резултат от задълбочени анализи и сигнали от гражданите, които настояват за по-добра свързаност и синхронизация между различните линии. Също така, жителите на квартали като „Дружба 3“ вече са забелязали позитивните ефекти от новите разписания и удължените маршрути, което предполага, че тези промени ще се приемат добре от населението.

Разписанията в почивните дни са в процес на разработване, като те също ще бъдат оптимизирани за по-добро обслужване на гражданите. Информация за тези промени ще бъде съобщена своевременно на официалните сайтове на „Общински транспорт Русе“ и Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Светлана Иванова
    Не е увеличен маршрута на 27 а защото бяха намалени разписанията на 28 и сега пак няма 28 а 27 тръгва от 48 блок! Номера и си мислят, че хората не разбират!
  • 4
    5
    Ваня
    То все едно нищо нее променено.Пак няма 20 линия за първа смяна.
  • 3
    4
    Десислава
    За квартал "Долапите" няма абсолютно никаква промяна в разписанието. А уж подписка правихме.
  • 11
    3
    Татяна Върбанова
    Все същата нефункционалност.Да видим за учебната година какви глупости ще направят.
  • 12
    2
    Уууууу
    Имам чувството че това не е градски транспорт,а междуселищен.То и без това искат да го направят с.Русе.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари