Новата мобилна клетка във Воден вече е в експлоатация

1
Клетката е стартирала снощи първо за абонатите на А1
Клетката е стартирала снощи първо за абонатите на А1 Снимка: БГНЕС

Клетката е стартирала снощи първо за абонатите на А1

Процесът по монтиране на постоянна мобилна клетка в района на село Воден приключи за по-малко от 24 часа и от снощи тя е в експлоатация, съобщиха от правителствената пресслужба. Тази бърза реакция дойде след спешната среща на служебния министър на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков с мобилните оператори, с цел решаване на проблема с липсата на мобилно покритие в района. За да бъде постигнато това, съдействие беше оказано и от Министерството на вътрешните работи и Главна дирекция “Гранична полиция”, което позволи оборудването да бъде разположено в граничната зона.

Новото съоръжение вече е в експлоатация и осигурява значително по-добро покритие не само в село Воден, но и в околните населени места, се казва в съобщението. От пресслужбата допълниха, че клетката е стартирала снощи първо за абонатите на А1, а от днес ще осигурява аналогично покритие и за абонатите на „Виваком“ и „Йеттел“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари