Нова порция жеги от понеделник

0
Температурите тръгват нагоре
Температурите тръгват нагоре

Температурите тръгват нагоре

През нощта времето ще бъде предимно ясно и почти тихо, осигурявайки спокойна атмосфера за почивка. Утре обаче се очаква истински летен ден с високи температури и слънчево време в цялата страна. Жителите на България ще се радват на много слънце, като единственото изключение може да бъде лек вятър в някои райони.

Времето в страната

През утрешния ден температурите ще достигнат между 34° и 39°, като в Русе се очаква около 39°. В източните райони на страната ще духа до умерен вятър от юг-югоизток, който ще донесе малко облекчение от жегата. Въпреки това, денят ще бъде изключително горещ и слънчев, което е типично за летните месеци.

Планините също ще са топли и слънчеви

Ако планирате да прекарате деня в планината, можете да очаквате слънчево и топло време. Вятърът в планинските райони ще бъде слаб до умерен, идващ от север. На височина от 1200 метра максималната температура ще достигне около 29°, докато на 2000 метра тя ще бъде около 23°. Това прави условията идеални за планински туризъм и активности на открито.

Черноморието обещава приятен морски ден

По крайбрежието на Черно море също се очаква слънчево време, с максимални температури от 29° до 33°. Вятърът ще бъде до умерен, идващ от юг-югоизток, което ще създаде приятни условия за плаж. Температурата на морската вода ще бъде около 26°-27°, което е идеално за къпане. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала, което осигурява подходящи условия за плуване и други водни спортове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари