Нов магазин за сувенири популяризира Русе

7

Сувенири и подаръци с историята на града очакват посетителите

Община Русе откри нов и атрактивен обект в Централната градина, който има за цел да популяризира града и региона. Възстановената "жълта будка", разположена срещу входа на Доходното здание, се превърна в сувенирен магазин, предлагащ уникални и специално изработени рекламни материали. Тази историческа будка е добре позната на поколения русенци и сега предлага нови възможности за жителите и гостите на града да се запознаят с неговата красота и история.

Магазинът е под управлението на "Общински пазари" и предлага богат асортимент от сувенири, които не могат да бъдат намерени на други места в града. Сред продуктите са сувенири с изображения и мотиви от историята, архитектурата и културата на Русе, както и подаръчни комплекти за специални поводи, списания, картини и различни лакомства.

В допълнение, в магазина ще бъде налична и книгата “Русе - за първи път в България”, издадена от Община Русе в края на миналата година. Тя ще бъде на разположение на достъпна цена, като това е част от усилията на общината да популяризира историята на града.

Откриването на новия обект бе придружено от специално събитие, планирано за 2 август, от 10:00 часа, на което малките посетители ще могат да украсяват сувенири с цветни бои. Също така, всички присъстващи ще имат възможност да опитат специално приготвени лакомства с логото на магазина.

Работното време на павилиона е от понеделник до събота от 9:00 до 19:00 часа, а в неделя - от 9:00 до 14:30 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    Чакай, чакай! до 9
    Само още малко търпение. След като офиси на банки започнаха да се затварят, положението хич не е добре. Заложните къщи карат на дообиране. Мобилните оператори засега държат, че то няма как без телефон, но града като се срине под 20 000 души и те ще се редуцират.
  • 3
    10
    КОМЕНРАТ
    То има много такива магазини по центъра реално, За Сувенири от България два, Българска, Сувенири и стоки от сребро, има 10, има и до университета на много места реално.
  • 1
    9
    Аз съм
    Русе има нужда от друг вид магазини, не е нормално по главната да няма един нормален магазин за дрехи или обувки, почнаха и книжарници да закриват. Нищо не върви в тоя вече смотан град. Трябва ли да си пазаруваме от Варна, известни марки нескъпи дрехи. Молът е тотал щета също....на 60% празен. Целият ни град е пълен с обекти на мобилни оператори, заложни къщи, бинго зали , няма и нормални заведения за хранене. Изобщо не ме засяга магазинчето за сувенири. Ставаме наистина задръстен град, за хората чак не искам да коментирам!
  • 2
    8
    Супер е
    Магазинчето е супер и цените са си съвсем по джоба. Хайде на не се правим, че не знаем кои джуджета пръскат храчки и сополи. Нали БНР и Каритас :)
  • 1
    7
    Shan ji
    Понеже нали всичката другата ни е наред ..😃
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари