Нов български магазин отвори врати във Виена

2
Новооткритият магазин носи името "I Love Bulgaria"
Новооткритият магазин носи името "I Love Bulgaria" Снимка: „Melange Bulgaren“

Новооткритият магазин носи името "I Love Bulgaria"

Българите, живеещи във Виена и околностите на австрийската столица, вече имат ново място, където могат да открият любимите си български продукти, информира блогът на българите в АвстрияМеланж Булгарен“ (Melange Bulgaren). Новооткритият магазин „I Love Bulgaria“, кръстен на български „Любима България“, се намира на улица „Quellenstraße“ 92 в Десети район на Виена.

Магазинът предлага широк асортимент от родни стоки, включително сирене, кашкавал, мляко и други млечни продукти, както и олио, минерална вода и популярни български вафли. За много от българите, които живеят далеч от родината, възможността да закупят тези добре познати продукти носи усещане за близост до дома и традициите.

Собствениците на магазина обещават редовно зареждане на стоките, което гарантира, че клиентите ще имат достъп до пресни и качествени продукти по всяко време.

Работното време на магазина е съобразено с нуждите на заетите хора: той ще бъде отворен от понеделник до петък между 07:00 и 20:00 часа, а в събота – от 07:00 до 18:00 часа. Това улеснява българите, които търсят бърз и удобен начин да закупят своите любими продукти в забързаното ежедневие на австрийската столица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари