Николай от "Биг Брадър": Анджела и Ивонне имат най-голям шанс да спечелят

0
23-годишният участник сподели впечатленията си в подкаста "Голямата Сестра"
23-годишният участник сподели впечатленията си в подкаста "Голямата Сестра"

23-годишният участник сподели впечатленията си в подкаста "Голямата Сестра"

"Анджела и Ивонне имат най-голям шанс да спечелят", коментира Николай, който отпадна от "Биг Брадър".

Първият елиминиран от новия сезон на "Биг Брадър" - Николай, сподели впечатленията си от престоя в Къщата и коментира възможните победители в предаването. 23-годишният участник, който се представи като плейбой, привлече вниманието с отношенията си с Ивонне Тихина и множеството съобщения до жени в социалните мрежи.

Николай коментира онлайн популярността си

В първия епизод на официалния подкаст на "Биг Брадър" - "Голямата Сестра" по NOVA, Николай се изправи пред темата, която го превърна в интернет сензация. Водещата Елена Сергова го запозна с тренда в ТикТок, където множество потребителки споделят съобщения, получени от него. Младежът остана изненадан от мащаба на явлението, но обеща да представи и своята гледна точка по въпроса.

Отношенията с Ивонне и предишни връзки

Николай не скри симпатиите си към Ивонне Тихина, актриса от Монако, която е значително по-възрастна от него. Той разкри, че доскоро е бил във връзка с по-възрастна жена, но прекомерната ревност е довела до раздялата им.

Прогнози за победителите

Въпреки краткия си престой в Къщата, Николай сподели мнението си за потенциалните победители:

"Според мен Анджела и Ивонне имат най-голям шанс да спечелят", заяви той пред Елена Сергова.

Коментар за други участници

Николай изрази мнението си и за отношенията между Теодора "Беба" Янева и Виктор Ангелов. Според него бившата гимнастичка използва културиста, като същевременно има връзка извън Къщата.

Неочаквани разкрития

В подкаста бяха засегнати и други теми, свързани с престоя на Николай в "Биг Брадър". Той сподели реакцията си при разкриването на Петър като агент на зрителите "Енигма" и коментира доколко автентично е било представянето му във визитката за предаването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари