Николай Марков: Защо и ние да не предложим експертен кабинет?

0
Не участваме в задкулисни преговори
Не участваме в задкулисни преговори Снимка: БТА

Не участваме в задкулисни преговори

В кулоарите на парламента Николай Марков от партия "Величие" заяви, че отговорността за писмото от министър-председателя Димитър Главчев е на Министерския съвет. Той подчерта, че това е съгласно буквата на закона и добави, че трябва да се види и позицията на президента.

Дискусии и гласувания в парламента

Марков коментира, че са гласували за временната комисия за правилника на Народното събрание. Той посочи, че е имало две предложения – едното от партия "Възраждане", а другото от ГЕРБ. Въпреки това, "Възраждане" гласува против собствения си кандидат, което според Марков е нелогично и объркващо.

"Не разбирам тази истерия на 'Възраждане', факт е, че някои от техните депутати гласуваха против собствените си кандидати," коментира Марков.

Предложение за тестване за наркотици

Николай Марков също така спомена, че е имало предложение за тестване за наркотици при влизане в Народното събрание. Това предложение предизвика различни реакции сред депутатите.

Политическа отговорност и трети мандат

Марков подчерта, че е искал директна среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, защото според него Борисов носи политическата отговорност, докато контактната група не носи такава. Той изрази недоумение защо партия "Има такъв народ" (ИТН) се стреми толкова за третия мандат, като разликата в подкрепата между ИТН и "Величие" е само процент и половина.

"Защо и ние да не предложим експертен кабинет?" попита Марков, намеквайки за възможността партията му също да има претенции към формирането на правителство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    уахахахха
    уахахаха
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари