Николай Марков: Нямам нищо общо с "Величие". Ще има нов политически проект

0
Марков, който сега е независим депутат, изрази мнението си, че роенето във всички партии е част от оздравителен процес в Народното събрание
Марков, който сега е независим депутат, изрази мнението си, че роенето във всички партии е част от оздравителен процес в Народното събрание Видео: Актуално

Марков, който сега е независим депутат, изрази мнението си, че роенето във всички партии е част от оздравителен процес в Народното събрание

Николай Марков, бившият лидер на парламентарната група на "Величие", обяви, че ще създаде свой собствен политически проект, който няма да има нищо общо с "Величие". Това стана ясно в интервю за Студио Actualno на 17 юли.

На въпроса дали ще сформира нова формация, Марков отговори утвърдително: "Да". Той категорично отрече новият проект да бъде "Величие 2.0", заявявайки: "Нямам нищо общо с тези хора. Ще има нов политически проект. Ако няма време за такъв, ще има друг начин, по който ще се явим на избори, защото може и това да стане - да няма технологично време. Но ще стартирам собствен политически проект – ще го направя персонално, ще го направя този път критично и, разбира се, председател ще бъда само аз."

Марков, който сега е независим депутат, изрази мнението си, че роенето във всички партии е част от оздравителен процес в Народното събрание. Според него, това явление е положително, защото разкрива пороците в политическата система. Определяйки себе си като "християндемократ и кантианец", той подчерта, че вижда тази ситуация като необходима за политическото развитие.

Марков също така коментира разцеплението в ДПС, което той предвиди още през януари. Според него, катаклизмите в партията са резултат от необходимостта от поемане на отговорност. Той сподели, че е успял да предвиди и катализира определени процеси, което доведе до успех на позицията на България на срещата на върха на НАТО.

В допълнение, Николай Марков заяви, че ще подкрепи антикорупционната декларация на коалицията ПП-ДБ, която бе обвързана с втория мандат. Той разгледа пакет от седем закона, сред които е Законът за частния фалит и Законът за защита на свидетелите, които свидетелстват за корупция. Марков подчерта, че тези закони касаят живота на обикновения човек и няма проблем да ги подкрепи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    младен иванов
    Този пишман полковник явно е вече купен и подкован какво да говори в публичното пространство.Всичките му досегашни изяви по телевизии и ютуб предавания са били много добре обмислени,за да се добере до заветния парламент.А хората,които помогнаха това да стане реалност,бяха брутално предадени.И не се заблуждавайте,че Марков е християнин,защото истинския християнин не кълне хората,а се моли за тях и ги благославя.
  • 4
    7
    Крайно време
    е да се престане с обидната за избирателя лъжа.Наместват се в парламента с някоя партия и после стават "независими".Това е чиста проба шарлатания.Да си кандидатстват като независими от самото начало или да напускат при подобна ситуация.На такива проблемите на народа са чужди.
  • -5
    6
    Учуден
    До 5 А "Ивелин" накъде ще ни води- към блатото на мръсната кремъска плешива маймуна, блатното царство на мръсния путак ?!
  • -5
    5
    Bonkerz
    Гласувайте за Ивелин, той няма да ви излъже, хахаха.
  • 7
    4
    Наивници,
    идете пак да гласувате за тоя, който ви измами и предаде вярата ви
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари