Николай Денков: ГЕРБ искат да си сложат хора, които ще са послушни

0
ПП-ДБ се разграничава от ГЕРБ по отношение на подхода към съдебната система
ПП-ДБ се разграничава от ГЕРБ по отношение на подхода към съдебната система Снимка: БНТ

ПП-ДБ се разграничава от ГЕРБ по отношение на подхода към съдебната система

Коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) очертава приоритетите си за управление на страната, фокусирайки се върху подкрепата за младите семейства, подобряване на здравеопазването и съдебната реформа. Това стана ясно от изявление на Николай Денков, представител на "Продължаваме промяната", в ефира на Българската национална телевизия (БНТ).

Денков подчерта ключовите аспекти на управленската програма на коалицията, като започна с грижата за младите семейства. "Грижата за младите семейства е на дневен ред в нашата управленска програма. Да може една майка спокойно да подготви детето си за училище, за да може то да се чувства спокойно в тази среда. Майчинството втората година да бъде в пълен размер също", заяви той.

Здравеопазването е друг основен приоритет за ПП-ДБ. Коалицията планира въвеждането на безплатни лекарства за хронични заболявания и увеличение на заплатите на медицинския персонал. Тези мерки целят да подобрят достъпа до здравни грижи и да повишат качеството на медицинските услуги в страната.

Николай Денков призова гражданите да подкрепят тези промени, като гласуват за ПП-ДБ. Той подчерта, че мотото на коалицията е "Грижа за хората, грижа за България", но напомни, че за реализирането на такива промени е необходимо време. Представителят на ПП отбеляза, че през последните четири години нито една политическа сила не е успяла да си осигури достатъчно дълъг управленски мандат.

Относно избора на премиер, Денков заяви готовността на коалицията да обсъжда различни кандидатури, стига да става въпрос за отговорни личности. "Готови сме да чуем всякакви имена за премиер, стига да говорим за отговорни хора. Който гласува за правителство, той носи политическа отговорност – казваме, че министър-председателят трябва да не бъде обвързан с дадена политическа формация", поясни той.

ПП-ДБ поставя силен акцент върху съдебната реформа, която според Денков е ключова за борбата с корупцията. Той подчерта разликата между подхода на тяхната коалиция и този на ГЕРБ, заявявайки: "Във всички системи на правосъдието ни трябва да има честни и отворени конкурси. ГЕРБ искат да си сложат хора, които ще са послушни – това е разликата между нас и ГЕРБ".

Николай Денков изрази мнение, че за постигането на реална промяна е необходимо масово участие на гражданите в изборния процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Българин
    Както винаги хуйосмук Денков лъже както диша,но воя на бесарабския куросмук мартинчо е много забавен хахаха
  • 0
    3
    Българин
    Както винаги, академик Денков е прав. Доказателството е във воя на русофилистичната имет.
  • 1
    2
    Мухахахахаха
    Каналният плъх ПеПераст НевДенков се разграничавал от герб ама лапа на Боко пожарникарския шланг докато вървеше далаверата със сглобката мухахахаха колко е жалко да си карикатура и олигофрен като НевДенков мухахахахахаха
  • 2
    1
    ...
    А ти се ослушваш, кой да ти го сложи на теб. Педеруга грозна, замаляла.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари