Николай Бареков: Момчето порасна, надебеля и стана Феномен

7
След грабежите следват убийства и екзекуции, допълва Бареков
След грабежите следват убийства и екзекуции, допълва Бареков

След грабежите следват убийства и екзекуции, допълва Бареков

"Защо се правят, че не виждат какво става.

Всички сме виновни, че Момчето порасна, надебеля, стана Феномен и полудя пред очите ни. В момента руши с бухалката жалките остатъци от държавност и мъждукащата свобода в медиите. Каква е целта му!? Да излезе от Магнитски и да си харчи парите на воля? Глупости за наивници.

Не. Не и след подаръка, който получи от глупавите ПеПета и Дебета, след наглия грабеж на ДПС и след подчиняването на ГЕРБ (то вече е факт), Момчето вече има само една налудна цел – да овладее цялата държава, да довърши трансформацията и във кочина и да се настани сам в нея, защото няма друг вариант да я управлява публично с нулев рейтинг – просто народът не го харесва. Помагат му окаяно прости, зависими, алчни и корумпирани индивиди.

За жалост, за 15 години Момчето напълни висшите държавни служби в съдебната система, силовите ведомства, спецслужбите, министерствата и медиите само с такива. Това, което момчето стори с бащите си, освен негова вътрешна необходимост и нагон, беше и показно за назидание на всички такива като мен и като Вас, които ще се осмелят да се противопоставят и да протестират. Нещата ескалират.

След грабежите следват убийства, екзекуции, а най-близките на момчето ще са първи в списъка .. Питайте Цецо Василев, Васил Божков, Ахмед Доган, Бойко Борисов…", пише Бареков в рубриката на bnews.bg "Бареков без цензура".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Ники Дудука
    Палячо
  • 5
    1
    С И С
    Ха-ха! ИДИОТЧЕТО Бареков за който никой не се сеща вече ,седнал да коментира!?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари