Невена Цонева избегна трагедия на концерт в Червен бряг

0

Озвучителят на певицата я извлича от сцената

Певицата Невена Цонева преживя драматичен инцидент по време на концерт в Червен бряг, когато видеостена на сцената едва не се сгромоляса върху нея. Това разкри самата изпълнителка в интервю за вестник "България Днес". Благодарение на бързата реакция на нейния озвучител, Невена успя да избегне сериозен инцидент.

"Видеостена по време на концерта ми в Червен бряг щеше да падне върху мен на сцената и да ме убие." - сподели Цонева. Тя допълва, че само секунда преди стената да се сгромоляса, озвучителят грабнал ръката ѝ и буквално я извлякъл от сцената. "Размина се без инцидент. От екипа успяха да завържат с въжета видеостената, която вече се беше прегънала и аха да падне" - разказва гласовитката от Севлиево.

Инцидентът е поредният тежък момент в последните месеци за Невена и нейния партньор Венелин Венков - Венко, също бивш барабанист на "Ку-ку бенд". Според слухове, Венко има здравословни проблеми, които двойката предпочита да запази в тайна от широката публика. Именно тези проблеми са станали причина двамата да напуснат работата си със Слави Трифонов, тъй като многобройните ангажименти към бенда са се оказали прекалено натоварващи за Венелин.

Независимо от трудностите, Невена и Венко не се отказват и наскоро са създали собствена музикална група. "Тръгваме с концерти из цялата страна още през септември. И сега имаме много ангажименти. Репертоарът ми е изцяло от нови песни" - сподели Невена.

Певицата, която от близо две години води свой подкаст за паранормални явления, също е преживяла здравословни несгоди. "Много тежко преживях смъртта на баща ми. Сърцето ми буквално беше разбито. Искаха дори да ми правят операция. Но открих един алтернативен метод на лечение и успях да победя болестта. Днес съм напълно здрава" - довери Невена.

Но преди да възстанови формата си, красавицата е нападната от още едно опасно заболяване - латентна туберкулоза, която за нейно щастие била в начален стадий. С много воля и подходящо лечение експевицата на Слави Трифонов отново излиза победителка. Не се радва обаче дълго: малко по-късно ѝ откриват бактерията хеликобактер в стомаха и лекарите ѝ предписват куп антибиотици. "Аз отказах да ги пия и реших да се лекувам с хомеопатия" - споделя Невена. Тя започнала да се жабурка с една супена лъжица сребърна вода три пъти дневно и изчистила напълно организма си от коварната бактерия, причиняваща язва и рак.

За Невена Цонева няма почивка. "Най-важното за мен винаги е била професията" - категорична е тя. "Няма да ходим никъде през лятото с Венко. Аз съм си на планина, тъй като живеем в къщата ни в Априлци, в подножието на Балкана, близо до Троян" - уточнява тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ох
    да беше останала на въпросната сцена.. щеше да се отървем от тъпотиите й, на които попадаме из мрежата. тази е откачила напълно и е за освидетелстване.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари