Несъобразена скорост преобърнала БМВ-то по пътя Русе - Николово

0
18-годишен шофьор оцеля по чудо след тежка катастрофа
18-годишен шофьор оцеля по чудо след тежка катастрофа Снимка: Facebook / Deso Donev

18-годишен шофьор оцеля по чудо след тежка катастрофа

В събота, около 12:30 часа, тежък инцидент разтърси пътя между град Русе и село Николово. На километър 5+600 лек автомобил марка БМВ претърпя сериозна катастрофа, след като водачът му загуби контрол върху машината.

Според информация от органите на реда, 18-годишният шофьор е управлявал с несъобразена скорост при влошени метеорологични условия. Мократа пътна настилка и тясното платно за движение са допринесли за загубата на контрол над автомобила.

Возилото е напуснало пътното платно вдясно, блъснало се е в близкия скат и се е преобърнало, както писа вече Dunavmost. Инцидентът е бил своевременно документиран от екип на пътна полиция.

След транспортирането му до болнично заведение, младият водач е прегледан от медицински екип. Констатирани са фрактура на носните кости и счупено ребро. След оказване на първа помощ, пострадалият е освободен за домашно лечение.

Органите на реда са категорични - причината за инцидента е несъобразената скорост с пътните условия. Случаят е документиран по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    4
    русенец
    Дебилчето не разбра намека, който му направи Съдбата. Следващият път ще слушаме изказвания на опечалените му родители, какъв интелигентен и добър е бил. Дано не убие някой невинен, че ще се убие е очевидно.
  • 10
    3
    До 2:
    Демек можем да му наместим по-добре носните кости, докато проумее как се къса носач!
  • 20
    2
    шофер
    Немозе да бъде, според шоферчето скъсан носач била причината! На кривата ракета космоса и пречи, на калпавия уй вълната и т.н. Доста яростно плюваше наред всички коментирали по темата из фейсбук. Поредния повярвал си, който вместо да усмисли случилото се (ако има потенциал за това) и да си извлече поука. Хули останалите и смята че са длъжни да се съобразят с неможенето му.
  • 11
    1
    .......
    Трябваше да пукне този изрод!!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари