Неочакван обрат: Иван и Андрей вече не са зад кулисите на "Бригада нов дом"

0
Би Ти Ви сменя продуцентите на "Бригада нов дом"
Би Ти Ви сменя продуцентите на "Бригада нов дом"

Би Ти Ви сменя продуцентите на "Бригада нов дом"

Популярното предаване "Бригада нов дом" на Би Ти Ви ще претърпи значителна промяна в продуцентския си екип. Иван Христов и Андрей Арнаудов, които досега бяха зад кулисите на шоуто, вече няма да бъдат негови продуценти. Тази новина беше споделена от самите тях в тяхното онлайн предаване "#НЕОФИШЪЛ" в YouTube.

В разговор с феновете си, двамата водещи разкриха подробности около решението на телевизията. Андрей Арнаудов сподели: "Ние няма да сме продуценти на следващия сезон и нямаме никакъв отговор защо. Но това е решение на телевизията. Ние си свършихме много, много добре работата в сезоните, в които бяхме продуценти."

Христов и Арнаудов изразиха своето разочарование от факта, че през годините на работата си с Би Ти Ви често са им възлагани проекти, фокусирани върху драма и междуличностни отношения, вместо забавни и хумористични формати, които са предпочитали. Иван Христов обясни: "Честно казано последните 8-9 години когато се върнахме след няколко години пауза в bTV много ни се искаше да ни дадат някакво забавно предаване. Нещо, което е свързано със сцена, хумор, блясък, таланти."

Въпреки това, двамата подчертаха, че са работили с страст над всички проекти, включително "Истински истории", "Фермата" и "Бригада нов дом". Те изразиха своето уважение към телевизията и нежеланието си да критикуват програмните решения. "Имаме някаква коректност в нас, защото работим с телевизиите и ние самите сме продуценти и да критикуваме това как някой си е свършил работата не би било редно," каза Андрей.

Въпреки неочакваната промяна, Христов и Арнаудов остават отворени за бъдещи сътрудничества с националните телевизии, но подчертават, че това не е единственият им фокус за в бъдеще. Те планират да продължат да развиват своите онлайн проекти и да търсят нови възможности в медийния пейзаж.

Решението на Би Ти Ви да смени продуцентския екип на "Бригада нов дом" идва в момент, когато телевизионният пазар в България преживява значителни промени. Зрителите все повече се обръщат към онлайн платформи за забавление, което поставя нови предизвикателства пред традиционните телевизионни формати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    BTV
    Отговорът е,че Ибан и АндГей са бездарни пишколапи,които отдавна са станали противни дори и за най простите зрители,които са аудиторията на БосфорТВ
  • 1
    1
    фена на Путин
    Тези изгорените вече от ефир смотаняци ще подкарат да водят и бригада публичен дом с хомосексуалисти. Стига пари да влизат.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари