Неизправен климатик предизвика пожар в пловдивско заведение

0
Чул се е силен гръм преди появата на дима
Чул се е силен гръм преди появата на дима

Чул се е силен гръм преди появата на дима

Пожар в заведение в квартал "Капана" вдигна на крак пожарникарите в Пловдив.

Драматични моменти разтърсиха квартала на творческите индустрии "Капана" в Пловдив, когато пожар избухна в местно заведение. Инцидентът предизвика бърза реакция от страна на противопожарните служби в града.

Хронология на събитията

В ранните следобедни часове черен пушек започна да се издига от втория етаж на заведение, което в момента е затворено за ремонт. Свидетели на инцидента споделят, че са чули силен гръм преди появата на дима, предаде bTV.

Светкавична реакция на пожарникарите

Противопожарните екипи реагираха светкавично на сигнала. Няколко пожарни автомобила пристигнаха на мястото, за да овладеят ситуацията. Благодарение на бързата и ефективна намеса на огнеборците, пожарът беше локализиран и потушен преди да успее да се разрасне и да застраши съседните сгради.

Причина за инцидента

След първоначалното разследване се установи, че пожарът е възникнал от неизправен климатик в заведението. Този инцидент подчертава важността на редовната поддръжка на електрическите уреди, особено в обществени места.

Текущо състояние

Към момента на публикуване на информацията, огънят е напълно потушен. Пожарникарите са потвърдили, че няма непосредствена опасност за околните сгради в квартал "Капана". Ситуацията е под контрол, но властите продължават да наблюдават района за евентуални последващи усложнения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари