Наводнен подлез на булевард "България" в Русе е непроходим

1
Жителите на града настояват за дългосрочно решение на проблема с наводненията
Жителите на града настояват за дългосрочно решение на проблема с наводненията Снимка: Сигнали към Община Русе / Facebook

Жителите на града настояват за дългосрочно решение на проблема с наводненията

Наводненията в подлез на булевард "България" в Русе отново създават затруднения за жителите на града, след последните интензивни валежи. В публикация в социалната мрежа, местната жителка госпожа Димитрова споделя своята загриженост и изразява необходимостта от дългосрочно решение на проблема.

Госпожа Димитрова разказва как ежедневно трябва да преминава през булеварда заедно с детето си, за да стигнат до автобусната спирка на училище "Алеко Константинов". Поради наводненията в подлеза, тя е принудена да пресича натоварения път, което представлява сериозен риск за нея и нейното дете. "Все още не се минава. Длъжна съм да пресека бул. "България" и да бягам с дете между колите, за да стигна до спирката на училище "Алеко Константинов", споделя тя. Госпожа Димитрова подчертава, че проблемът с наводненията в този подлез не е нов и настоява за устойчиво решение.

Тя добавя, че ситуацията се повтаря всеки път при обилни валежи, като водата често достига опасни нива. Това не само затруднява преминаването на пешеходци, но и представлява потенциална опасност за безопасността им. Според нея е необходимо Общината да предприеме спешни мерки, за да се предотврати повторното наводнение на подлеза и да се осигури безопасен пешеходен преход за гражданите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Стойчев
    Решението е просто, (пробиват една или две дупки в стената към линията за да се оттича водата ) но някой трябва да се сети.Това е от години ,а от там минават почти целия квартал. Този над гарата от както го отвориха към жп линията вече не се пълни.
  • 2
    2
    кокор
    супер нека се изкисне малко и ако може и 2 бутилки белина на пацони марката да се излеят ,за добър ефект и безупречна чистота
  • 2
    1
    Alèx
    Я нека проверим колко хора преминават през подлезите в Русе, щото нещо ми се губи? Особено оная ревла от общината за подлеза до гарата! За един приятел питам! Щото при социализма в него беше пълно с магазини! А ся, ако не можеш да разрушаваш и лаеш месеца, не си" ДЕ МОКРАТ"!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Наблюдател
    Комедианти от първата снимка, за три години постигнахте "огромен успех", успяхте да съсипете граденото с много труд, усърдие...
  • Ихууу
    Бесарабския хуйсмук мухахахахаа се прави на българин ама е долен цигански гейтак и куросмук като Путин!
  • Българин
    Всички истински българи казваме кур за Говнояд Путин и неговите слуги от Палестина, да им еба путката майна! Слава на народа...
  • Мухахахахаха
    Бесарабският хуйолап мартинчо пак се прави на българин с коментар 2 а всъщност е циганин куролап мухахахахаа
  • Българин
    Всички истински Българи казваме КУР за ИЗСраел - слава на народа на Ливан и смърт за слугите на ционизма!