Национални конни надбягвания в село Сандрово

0
Кушиите ще се проведат на местния хиподрум
Кушиите ще се проведат на местния хиподрум Снимка: Община Русе

Кушиите ще се проведат на местния хиподрум

Село Сандрово е в трескава подготовка за традиционните национални конни надбягвания, които ще се проведат на 22 юни от 10:00 часа на местния хиподрум. Събитието, което се е превърнало в ежегодна традиция, се организира съвместно от кметството на Сандрово, Община Русе и Българската национална асоциация по конни надбягвания.

Очаквания и програма на състезанието

Тази година надбягванията обещават да предложат зрелище от висока класа, като публиката ще има възможността да се наслади на изпълненията на елитни коне. Състезанието ще бъде разделено на няколко класа и подразделения, които ще се проведат на различни дистанции. Организаторите очакват стотици почитатели на конния спорт от цялата страна да присъстват и да подкрепят своите фаворити.

Привличане на почитатели на конния спорт

Конните надбягвания в Сандрово са събитие, което събира множество ентусиасти и професионалисти от света на конния спорт. Според традицията, това събитие не само популяризира спорта, но и укрепва местната общност, привличайки посетители от различни краища на страната.

Организация и сигурност

Кметството на Сандрово, в сътрудничество с Община Русе и Българската национална асоциация по конни надбягвания, е предприело всички необходими мерки за осигуряване на безопасността и удобството на участниците и посетителите. Предвидени са специални зони за зрителите, както и мерки за поддържане на реда и сигурността по време на събитието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари