Национална среща събира млади лидери в Габрово

0
Младежките съвети и парламенти ще обсъждат развитието на организациите
Младежките съвети и парламенти ще обсъждат развитието на организациите Снимка: Facebook / Младежки парламент - Русе

Младежките съвети и парламенти ще обсъждат развитието на организациите

От 9 до 12 септември град Габрово ще бъде домакин на национална среща на младежките съвети и парламенти, където ще се съберат около 40 младежи от 11 български града. Участниците ще пристигнат от Габрово, Добрич, Русе, Монтана, Пловдив, Стара Загора, Карлово, София, Бургас, Перник и Шумен.

Това е 23-тото издание на срещата, която е посветена на активните млади лидери, заемащи различни длъжности – председатели и членове на младежки парламенти и съвети, млади омбудсмани, млади кметове, както и представители на ученически и консултативни съвети. Под мотото „Заедно към успеха“, срещата се организира от Младежки парламент – Габрово в партньорство с Младежки център – Габрово. Спечеленото домакинство е резултат от успешна кандидатура, подадена миналата година, която ясно изрази амбициите на габровските младежи да посрещнат своите връстници от цялата страна.

Според Мартина Груева, ръководител на Младежки център – Габрово, събитието ще предложи на младите хора възможността да обменят опит и идеи, като представят своите организации, техните структури и успехи, както и трудностите, с които се сблъскват. Те ще работят съвместно върху предложения за това как младежките организации могат да бъдат по-видими, да се утвърдят и да действат в мрежа с цел взаимна подкрепа.

Срещата ще включва и няколко обучителни сесии, насочени към личностното развитие чрез младежките организации, привличането и управлението на финансови ресурси, както и подобряване на медийната грамотност чрез различаване на истинските новини от фалшивите.

Освен официалната програма, участниците ще имат възможността да опознаят красотите на Габрово, като са планирани посещения на РЕМО „Етър“, Музей „Дом на хумора и сатирата“ и поход до Соколския манастир по живописната екопътека.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    гхахаха
    нещото най-отляво окичено с простотиите си е направо пример за подрастващите яко индоктирнирани с евроамериканска педерастка пропаганда
  • 0
    1
    русенец
    Как решихте, че са лидери или просто си отглеждате кирчовци и кокорчовци?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари