Национална компания „Железопътна инфраструктура“ продава имот в Русе

2
Обявен е търг за имот в района на гара Разпределителна
Обявен е търг за имот в района на гара Разпределителна

Обявен е търг за имот в района на гара Разпределителна

Национална компания "Железопътна инфраструктура" (НКЖИ) обяви намерението си да продаде имот, намиращ се в района на железопътна гара Русе - разпределителна. Продажбата ще се извърши чрез търг с тайно наддаване, като това е стандартна практика за подобни случаи, за да се осигури честен и прозрачен процес.

Имотът, както и построените в него сгради, са разположени извън зоната, в която са разположени обектите на железопътната инфраструктура. НКЖИ поясни, че през обекта не преминават действащи кабели и съоръжения, свързани с железопътния транспорт. Освен това, имотът няма функционално и технологично значение за сигурността на железопътните превози. Това прави имота подходящ за други видове стопански или жилищни нужди, в зависимост от интересите на потенциалните купувачи.

Процедурата за продажба чрез търг с тайно наддаване предполага, че офертите на участниците ще бъдат запечатани и отворени в присъствието на комисия. Този метод гарантира справедливост и прозрачност при избора на най-добрата оферта, което е в интерес както на продавача, така и на участниците в търга.

Интересът към подобни имоти в района на Русе се очаква да бъде значителен, поради стратегическото му местоположение и възможностите за развитие. Въпреки че имотът не е свързан с основните дейности на НКЖИ, продажбата му е част от стратегията на компанията да оптимизира активите си и да насочи средствата към основните си приоритети.

Желаещите да участват в търга могат да получат подробности и условия за участие от официалния сайт на НКЖИ или да се свържат с представител на компанията. Търгът е отворен за всички заинтересовани страни, които отговарят на поставените изисквания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    до 3
    И какво общо има пенчо и общината с НКЖИ ?!? Да не би и за умрялата ти пишка е виновен той?!?
  • 1
    3
    Печеливш
    Търгът вече е спечелен, дори преди обявяването му. Бенчо ще си харчи кървавите мингизи на Молдевските острова.
  • 8
    2
    Прозрачност
    даже обектът не е посочен.За бившето общежитие ли става въпрос? Каква е гаранцията , че няма определени кръгове от нкжи да опапат всяко левче от продажбата?
  • 8
    1
    Унуфри
    Поне някаква локациа да имаше, така рандъм е празна статия
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари