Наталия Николова: И двете тела бяха силно овъглени

1
Прокуратурата потвърди за намерени две овъглени тела след взрив в Елин Пелин
Прокуратурата потвърди за намерени две овъглени тела след взрив в Елин Пелин Снимка: NOVA

Прокуратурата потвърди за намерени две овъглени тела след взрива в Елин Пелин

Днес, разследващите органи успяха да проникнат до основната част на складовото помещение на фирмата, пострадала от взривовете в град Елин Пелин. Вследствие на инцидента бяха открити две силно овъглени тела. Според съдебният медик, едното тяло категорично е на мъж. Едното тяло е било затиснато под бетонов елемент, като и двете са открити в близост до сервизното помещение на фирмата.

Прокурор Наталия Николова заяви, че предстои извършване на съдебно-медицинска експертиза, която ще даде отговор относно самоличността на второто тяло. Очаква се резултатите от аутопсията и идентификацията с ДНК анализ да бъдат готови в понеделник.

Работим по всички възможни версии – от човешка небрежност, повреда на някое от изделията, техническа неизправност и случайно деяние. Ще проверим и версията за умишлено причинено деяние”, каза прокурор Николова, като подчерта, че разследването е в начална фаза и се изисква цялата документация от съответните институции.

Николова допълни, че са разпитани около осем свидетели, включително и охранителя на обекта. Вече са установени обстоятелствата, поради които оцелелият по време на взрива мъж е бил в склада. Христова от Националната следствена служба уточни, че разследващите ще продължат с огледа на местопроизшествието.

Трагедията разтърси местната общност и предизвика спешни мерки за установяване на причините за взрива. Случаят остава отворен, като органите на реда продължават работата си по изясняване на всички обстоятелства около инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Учуден
    Но с всеки един от моите никове ще продължавам да ви веселя чрез демонстрации какъв ДеБилен ПеПераст съм!
  • -2
    6
    Паметлив бесарабски куролап
    Уведомявам моите почитатели,че си сменям НИКа на Паметлив бесарабски лайнолап !
  • -1
    5
    Паметлив бесарабски куролап
    Както виждате сам съм писал коментари 2 и 3,тежката шизофрения съчетана с ДеБилизъм и ПеПерастия не ми се отразяват добре.Само че какво всъщност исках да кажа: Дали ще са държавни или частни, не е съществен въпрос. Важното е държавните служби да работят. "Взривове, отново. През юни миналата година имах среща с представител на чужда, европейска разузнавателна служба по повод разкритията на БОЕЦ за присъствието на членове на украинска бандеронацистка групировка при строежа на ТУРСКИ ПОТОК. Попитах го в разговора: — Какво могат да вършат бандеронацистките агенти от "Бандера" тук, освен разузнаване за газопровода, за който имат и без това цялата информация? Отговорът бе: — Това са обучени терористи. Могат да събират данни за критична инфраструктура: атомна централа, военни бази, поделения и т.н. Могат да взривяват военни складове и складове с взривни материали. И са го правили. Могат да убиват "трактори" и други. Имаме такива данни, но вашите служби са тотално пробити от Вашингтон. Колегите от Полша също установиха данни, един от бандеронацистките шпиони се е "интегрирал", като е останал в страната със собствен бизнес в София. И не е само един. Пак казвам — това са обучени шпиони и терористи, и действат при активация дори и след години. Сега гледам репортажи за новите взривове и си припомням думите на чуждото ченге. Оказа се прав за всичко, включително и за нашите служби." Междувременно вече се появи информация,че взривовете в складовете на Елин Пелин са били от експлозиви,предназначени за бандеронацистката измет на Куролап Зеленски. УСраинските цигани са били толкова некадърни,че са се самовзривили вследствие на тежка алкохолна и наркотична злоупотреба!
  • 0
    4
    до 2 и 3
    Споко, сега ще намерят личните карти на Петров и Баширов и всичко ще стане ясно!😁😁😁
  • 0
    3
    До 2
    Адмирации за коментара !!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари