Настаниха 5 нови семейства в общински жилища в Русе

1
На 8 семейства са прекратени наемните отношения
На 8 семейства са прекратени наемните отношения Снимка: Община Русе / Архив

На 8 семейства са прекратени наемните отношения

Пет нови семейства са били настанени в общински жилища през изминалата седмица, едно е настанено в резервно жилище, а с 8 семейства са прекратени наемните отношения. Това пишат общинските служители в Седмичния отчет за дейността си в областта на Социалните дейности, здравеопазването и транспорта.

И още – направени са планови проверки на 10 от наетите лица на длъжност домашен помощник по проект "Грижа в дома в община Русе", сключени са 50 нови тристранни споразумения за включване в Механизъм "Лична помощ" с ползватели и са наети 50 души като лични асистенти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    Иванова
    Тези в 303 блок наистина са нещо страшно. Не съм виждал толкова разюздани и деморализирани хора. 15 души семейство ... И не е като да не са подавани сигнали за нарушаване на какви ли не социални норми. Полицейски акции е имало в апартамента преди 3 години. Квартала се циганизира здраво и на никого не прави негативно впечатление. Я да има здрави и горди, със самочувствие българи и не с бой, само да си поговорят с тях .
  • 5
    4
    Нсблюдател
    Гербаджииски,седесарски и бе се парски проблематики
  • 6
    3
    Спонсор
    В Мангаистан всичко е възможно! Ко искате ся, да няма избиратели на ченгетата, бивши и настоящи, другия път ли? Я жилавия ГНОМ, сграбчил КОКАЛА И ПАПКАТА с ДОНОСИТЕ, как се е снишил!
  • 10
    2
    Sy
    Bat Mecho, както е известен в някой среди до преди години беше ръководител на кръвната мафия в градът. Многократно осъждан и за тежки престъпления. Защо се обгрижват такива хора идея си нямам! Един персонаж Вафлата по същата линия му дадоха апартамент в 303 блок. 7 сина има , снахите проституират, вдигнали са квартала във въздуха и се изживяват на дерибей.
  • 17
    1
    нунчо
    С мечо - циганина до прелеза кога ще се прекратят наемните отношения запали първата къща до прелеза изгониха човека в съседната къща в чародейките дава под наем и в бл. българка гледа възрастен за жилище
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари