НАП запорира имоти на Ивелин Михайлов от "Величие"

2
Проверяват по сигнали фирмите на идеолога на партията
Проверяват по сигнали фирмите на идеолога на партията Снимка: Facebook

Проверяват по сигнали фирмите на идеолога на партията

13 имота, сред които и бивш пионерски лагер с площ от 21 дка, които са собственост на идеолога на партия "Величие" Ивелин Михайлов, са запорирани от НАП. Това показват данните Имотния регистър, цитирани от сайта BIRD.bg.

Бившият пионерски лагер се намира в местността Юртлука край провадийското с. Староселец, а Ивелин Михайлов то придобива през 2021 г. от Сийка Михайлова.

Фирми, в които Михайлов участва, имат дългове към НАП за над 306 хил. лв. Други дружества, в които Михайлов е прекратил участието си, дължат още над 343 хил. лв. Преди дни шефът на приходната агенция Румен Спецов съобщи, че е разпоредил проверки по сигнали срещу фирмите, свързани с Ивелин Михайлов. По тези производства се работи, но все още няма резултати.

Самият Михайлов наскоро пред bTV заяви, че е много фирми, когато имат нещо друго да правят с парите, не ги внасят веднага в държавата и предпочита да платят 23 на сто наказателна лихва. "Ще платя за две седмици тези задължения, ще затворя фирмите, ще уволня хората и така ще лиша държавата от милиони в година", каза още Михайлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Buhalka
    ГЕРБ започна с мръсните си, долни номера! Защо до сега не се случи,а точно сега, когато влязаха в парламента? На Бойко му пари под краката! Ще опита с всякакви мръсотии да ги подчини! Но този път ще удари на камък дъртия!!!
  • 4
    6
    Гражданин
    Така е герп са на всеки километър вкопаха се цялата държавна машина е герп .демек ядеш шамари ако се възпротивиш .
  • 5
    5
    Коцето Копейкин
    Ивелине, Ивелине, не се прави така в политиката, виж ме мене, влязох гол като пушка а днес съм с къща на езеро, балъците гласуват, левовете в евро се трупат :) :) :)
  • 5
    4
    Поредният боклук:
    БЕЗЛИЧИЕ!
  • 8
    3
    Мима
    Това се очакваше да му пуснат държавната машина запор за какво не се знае за евентуално доказване ма вземания ,и като не докажат нищо да вземат да съдят персонално наложилият запора!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари