НАП продава „Майбах“ с русенска регистрация за 335 000 лева

1
Търговете с конфискувани луксозни автомобили привличат автомобилни ентусиасти
Търговете с конфискувани луксозни автомобили привличат автомобилни ентусиасти Снимка: НАП

Търговете с конфискувани луксозни автомобили привличат автомобилни ентусиасти

Националната агенция за приходите (НАП) обяви на търг луксозен автомобил „Майбах“, конфискуван от длъжник на държавата, с начална цена от 335 000 лева. Това е най-скъпото возило, предлагано някога от данъчните, което превръща случая в значимо събитие за любителите на луксозни автомобили.

Луксозното возило, произведено през 2022 година, е с русенска регистрация и е оборудвано с мощен бензинов двигател от 550 конски сили. Автомобилът е високопроходим 4х4 и е преминал само 40 000 километра, което го прави практически нов, пише Telegraph.bg. Данъчните подчертават, че автомобилът е в отлично състояние и е с кожен салон, което допълнително подчертава неговата луксозна природа.

Кандидатите, които се интересуват от придобиването на този автомобил, имат възможността да го разгледат до 19 август в Русе. За участие в търга е необходимо да бъде внесен депозит от 67 000 лева до 20 август. Офертите ще се приемат в периода от 13 до 20 август в Териториалната дирекция на НАП - Варна. На 29 август офертите ще бъдат разгледани, след което ще стане ясно дали има победител в наддаването.

Освен „Майбах“, НАП обяви на търг и друг луксозен автомобил - „Мерцедес“ G класа, произведен през 2016 година. Този автомобил също е бензинов, с мощност от 563 конски сили, черен, автоматик и с пробег от 172 000 километра. Началната цена за „Мерцедес“-а е определена на 117 000 лева. Любопитно е, че това е втори търг за този автомобил, тъй като на първия не се е явил купувач, готов да плати първоначално определената цена. Според Данъчно-осигурителния процесуален кодекс, на втория търг цената започва от 75% от първоначалната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    8
    Кои са нап?
    И кои са НАП? - мафиотска организация управлявана от измамник, спипан в измами и укриване на данъци в особено големи размери.... Новият шеф на НАП Румен Пенков Спецов продал на сламено лице фирма с 1 млн. дълг към… НАП Новият шеф на НАП - Румен Пенков Спецов от Добрич продава на Данаил Иванов Николов от драгоманското село Яблотина 50% от фирмата “Гранекс Трейдър” ООД. Той е придобил дял в компанията година по-рано от бургазлията Мартин Илиев. Само година след като Спецов се освобождава от собствеността си, фирмата “Гранекс” влиза в списъците на големите длъжници на НАП и към момента дължи на фиска цели 1 105 482,76 лв.
  • 5
    7
    НАП-измамници
    Не се лъжете да купувате конфискувани коли от измамници ! ПЪЛЕН АБСУРД: Мъж си купи скъпа кола от НАП, доставиха му я без двигател и части. Нападжиите отказват да му върнат парите. https://www.youtube.com/watch?v=FU3DV6b4yDE
  • 7
    6
    Данчо
    Няма лошо и Майбах да караш, всичко трябва да е с покритие. Има няколко граждани на Русе, които са доста продуктивни и определено могат да си го позволят, но не и двамата, които са изброени по- долу в коментарите. Подобаващо внимание трябва да се обърне и на някой представители на ромското съсловие , които карат сходни автомобили и обитават огромни къщи. Пак казвам , ако е с покритие, то им желая здраве.
  • 11
    5
    Atanas
    Това е на оня артист Меджуна, измамник и некадърник. Човек,който нищо не става от него.Зверски лъжец и фантазьор.
  • 5
    4
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари