Намушкаха с нож аптекар в София

1
Нападателят е задържан
Нападателят е задържан

Нападателят е задържан

57-годишен мъж с множество криминални регистрации нападна и намушка с нож 43-годишен служител в аптека на булевард „Шипченски проход“ в София, съобщи БНР. Нападението е резултат от скандал между двамата, като инцидентът е завършил с тежко нараняване на служителя, който в момента се намира в болница. Състоянието му остава под наблюдение на медицинския екип.

След бързата намеса на екипите от Първо районно управление на СДВР, нападателят е бил задържан на място. Според информацията, 57-годишният извършител е с дълга криминална биография и вече е бил осъждан, като е излежал и ефективни присъди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Криво дърво
    оправяне няма.Няма бивш криминал.Иди,че помагай на хората, за което си учил с години.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари